Pompalı soygun kamerada !

Pompalı soygun kamerada !

Gaziosmanpaşa'da biri pompalı tüfekli iki soyguncu, müşterilerin de bulunduğu sırada bir cep telefonu mağazasının kasasını soydu.

Gaziosmanpaşa'da biri pompalı tüfekli iki soyguncu, müşterilerin de bulunduğu sırada bir cep telefonu mağazasının kasasını soydu. 30 saniye süren soygunu mağazanın güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti. Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi'nde dün akşam saat 18.20 sıralarında bir cep telefonu mağazasına gelen yüzleri maskeli iki kişi çalışanlara pompalı silah çekip kasadaki paraları alarak kaçtı. Soygun sırasında mağazada bulunan müşteriler korkudan ne yapacağını şaşırırken, soygun anı işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

30 SANİYE SÜRDÜ

Edinilen bilgiye göre, Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan mağazaya müşterilen en yoğun olduğu sırada yüzleri maskeli ve eldivenli iki kişi geldi. Soygunculardan biri elindeki poşetten pompalı tüfeği çıkararak satış görevlisine doğrulttu. Diğer soyguncu ise bankodaki görevlinin yanına giderek kasadaki paraları elindeki poşete doldurmasını söyledi. Kasadaki paraları alan soyguncular hızla mağazadan çıkarak izlerini kaybettirdiler. 30 saniye süren soygunun ardından Mağaza çalışanları durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri mağazada inceleme yaparken, çalışanlarında ifadesine başvurdu.

SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

30 saniye süren soygun anı işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saat 18:19'u saniyenin ise 15'i gösterdiği sırada mağazaya giren yüzleri maskeli elleri eldivenli soygunculardan biri pompalı tüfeği doğrultup kapıda beklerken diğeri bankoya yönelip elindeki poşeti çalışana uzatıyor. Soygun sırasında mağazadaki çalışanlar dışında dört kadın ve bir erkek müşteri olduğu da görülüyor.

MÜŞTERİLERİN KORKU DOLU ANLARI

İki kadın müşterinin mağazadaki sütunun arkasına saklanıp korku içinde birbirlerine sarılamarı da kameralara yansıyor. Diğer iki kadın müşteri de korkudan bankonun arkasına doğru saklanıyor. Çalışanın paraları doldurduğu poşeti alan soyguncu kapıya yöneliyor ve 30 saniye süren soygunun ardından hızla kaçıyorlar. Görüntülerde son olarak mağaza çalışanlarının soyguncuların arkasından koştuğu görülüyor.

MASKELİ VE ELLERİNDE ELDİVEN VARDI

Soygunun yapıldığı mağazada çalışan ve soyguncunun pompalı silahı doğrulttuğu Halil İbrahim Sümbül isimli çalışan olayı şöyle anlattı; "İki kişilerdi, birinin elinde pompalı diğerinin elinde poşet vardı. Maskeli ve ellerinde eldivenleri vardı. Kimse kıpırdamasın dediler ve diğeri zaten doğrudan kasaya geçti. Elinde silah olan çıkıyoruz dedi. Yaklaşık 9-10 saniye kaldıktan sonra çıktılar. Kayıp 6-7 bin TL civarında" dedi. Polis ekipleri mağazadaki güvenlik kamera kayıtlarını alırken, çevredeki işyerlerinin de kameralarını incelemeye alırken geniş çaplı soruşturma başlattı.

Pompalı soygun kamerada !

[PAGE]

Pompalı soygun kamerada !

[PAGE]

Pompalı soygun kamerada !

[PAGE]

Pompalı soygun kamerada !

[PAGE]

Pompalı soygun kamerada !

[PAGE]

Pompalı soygun kamerada !