PTT'nin kargo bölümünde patlama! Yaralılar var

Güncelleme:

Konya'da PTT'nin kargo bölümünde, bir kargo paketinin patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.

Olay, bugün saat 09.10'da PTT Mevlana Posta İletişim Merkezi'nde meydana geldi. 

Jandarmaya teslim edilmek üzere kargo bölümüne getirilen ve içinde mühimmat olduğu belirtilen pakette belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada çalışanlardan Muharrem Küçük kolundan, Mehmet Genç de yüzünden yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Vali Cüneyit Orhan Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Koli içindeki güç kaynağı patlamış. Çevresindeki kozmetik ürünler alev almış. Bunun sonucunda da bir kişi hafif yaralanmıştır." dedi.

Vali Toprak, olay yerindeki incelemelerin sürdüğünü belirtti.

GÖRGÜ TANIĞI O ANLARI ANLATTI

Görgü tanıklarından PTT görevlisi Tansel Meral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlama anında binanın içinde olduğunu söyledi.

Masa başında oturduğunu, arka taraftaki arkadaşlarının da kargo indirdiğini belirten Meral, "O esnada büyük bir gürültü duydum. Arkama baktığımda beyaz bir duman olmuştu. Yukarıdan elektrik panosunun patladığını zannettim fakat koli patlamış. Hemen personelin güvenliği için içeriyi boşalttılar. Kolinin patlamasıyla orada bulunan arkadaşımız yaralandı. Daha sonra ambulans çağrıldı, hastaneye kaldırıldı." diye konuştu.


 

Seçiniz...