"Boşaltıldı" dedikleri yerden bakın kim çıktı

"Boşaltıldı" dedikleri yerden bakın kim çıktı

Darbe girişimi aktörlerinin "terörist unsurlardan temizledik" dedikleri yerde PKK'lılar saldırdı.

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi aktörlerinin "terörist unsurlardan temizledik" dedikleri yerde PKK'lı hainler kurşun sıktı.

Şırnak merkezde önceki gün eylem hazırlığındaki iki terösit, gizlendikleri kanaldan güvenlik güçlerine ateş açtı. Şırnak Terörle Mücadele ekipleri ile çıkan çatışmada bir terörist ölü diğeri teslim alındı. Teröristlerin saklandıkdıkları kanalda adeta bir cephane çıktı. Çok sayıda Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, EYP ele geçirildi.

ÖZEL HAREKAT MÜDÜR VEKİLİ FETÖ'CÜ ÇIKTI

Öte yandan Şırnak Özel Hareket Müdür Vekili İrfan Durmaz'ın, 15 TemmuzFETÖ'nün darbe girişimi sonrasında tutuklandı. Bölgedeki kaynaklar; İrfan Durmaz'ın tutuklanması sonrasında özel harekatın kabiliyetlerinde önemli değişiklikler olduğuna dikkat çekti.

KRİPTO HESABIN YÖNETİCİSİ

İrfan Durmaz'ın "BÖFSUNUM" adlı twitter adresinin yöneticilerinden biri olduğu da ortaya çıktı. Sözde ülkücü görünümlü bu adresten darbe girişi öncesinde halkın askere mukavemet etmemesi yönünde çağrılar yapıldı. Aynı adresten "Türk polisi askerine kurşun sıkmaz" gibi paylaşımlar da yapıldı.