Samsun'da kanlı kavga kamerada!

Samsun'da kanlı kavga kamerada!
Güncelleme:

Samsun'da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar çekildi. Tabancayla başından vurulan 30 yaşındaki genç ağır yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alınırken, kavga anı kameraya yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi 191’inci Sokak'ta meydana geldi. Sokakta karşılaşan iki grup, henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından bölgeden ayrılan gruplar, bir süre sonra aynı yere geri döndü. Bu kez taraflar arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Adem M.(39), tabancayla Onur Y.'ye (30) ateş etti. Onur Y., kanlar içerisinde yere yığılırken, kalabalık sağa sola kaçıştı.

Samsun'da kanlı kavga kamerada!  - Resim : 1

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başından vurulduğu belirlenen Onur Y., sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis kaçan Adem M. ve 2 kişiyi gözaltına aldı.

Samsun'da kanlı kavga kamerada!  - Resim : 2

KAVGA ANI KAMERADA
Bu arada kavga, bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, 4 kişilik bir gruba kalabalık bir grubun saldırdığı görülüyor. O anda kalabalık olan gruptaki Adem M. olduğu iddia edilen kişi, tabancayla ateş ediyor. Kurşunun isabet ettiği Onur Y. ise yere düşüyor. Bu sırada yere düşen Onur Y.'ye iki kişi tekme savuruyor. Kalabalık ardından kaçarak uzaklaşıyor.

Samsun'da kanlı kavga kamerada!  - Resim : 3

DHA

Etiketler kavga samsun