Samsun'da tanınmış ailelerin kavgasında kan aktı

Samsun'da tanınmış ailelerin kavgasında kan aktı
Güncelleme:

Samsun Çarşamba'da 3 kişinin öldüğü silahlı çatışmanın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

İlk belirlemelere göre çatışmayı doğuran kavga Kerem Ö. ile Ömercan T. arasında yol verme-park etme tartışmasından çıktı. Ömercan T.'nin kuzenleri Alptuğbey ve Göktuğbey T. de olaya müdahil oldu. Salih S. de Kerem Ö.'den yana olaya müdahil olunca kavga büyüdü. Bir süre sonra Göktuğbey ve Alptuğbey T.'nin babası Turan T. ile Salih S.'nin babası Mehmet S. de kavgaya dahil oldu ve silahlı çatışma başladı.

Ayırırken vuruldu

Tabancalar  ve bir pompalı tüfeğin kullanıldığı çatışmada kavgayı ayırmaya çalıştığı belirtilen Mustafa A. da vuruldu. Hastaneye kaldırılan dört yaralıdan üçü hayatını kaybetti. Olayın ardından Kerem Ö. ve babası İbrahim Ö. polise giderek teslim oldu.

Tekcan teslim oldu

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre; Olaya karışan diğer şüpheliler aranırken Turan T. da dün akşam saatlerinde teslim oldu. Ömercan T. ise aranıyor. Olayın tarafların olan T. ailesi ile S. ailesi arasında daha öncesine dayalı bir husumetin olduğu da iddia edildi.

Çarşamba ilçe emniyet müdürlüğü ve Samsun'dan gelen takviye ekipler ilçede tarafların muhtemel bir çatışmasına karşı sıkı tedbirler aldı. Gözaltında toplam 5 kişi var. Soruşturma devam ediyor.

Milliyet

Etiketler çatışma samsun