Sapık doktorun arşivinden çıkan fotoğraflar mide bulandırdı

Sapık doktorun arşivinden çıkan fotoğraflar mide bulandırdı
Güncelleme:

Telegram üzerinden kurdukları grupta çocukların cinsel istismara uğradığı görüntüleri paylaşan şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan doktorla ilgili iğrenç detaylar ortaya çıktı.

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram üzerinde kurdukları gruplarda çocukların cinsel istismarını içeren görüntüler paylaşıp, ticaretini yaptığı iddiasıyla 43 şüpheli şahısla birlikte gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan beyin cerrahı Dr. K.M'nin dijital cihazlarında, hastalara ait sedye üzerinde çıplak halde çekilmiş görüntüler de tespit edildi.

EŞİ VE BAŞKA KADINLARLA OLAN İLİŞKİLERİNİ DE KAYDETMİŞ

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre, görev yaptığı şehirden gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen ve emniyet sorgusunda suçlamaları kabul ettiği öğrenilen cerrahın bilgisayarında ayrıca eşi ve başka kadınlarla yaşadığı cinsel birliktelikleri gösteren görüntülerin de bulunduğu öğrenildi.

SERBEST KALDI

K.M.'nin, eşi ile iş arkadaşının kendisinden şikâyetçi olmadığı gerekçesiyle mahkemeden adli kontrol ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Telegram'da ”Kuralsızlar Çetesi”, “Morp” ve “House Of Gavats Arayış” gibi isimlerle gruplar oluşturdukları belirlenen 48 şüphelinin, bu gruplar üzerinden yurt dışından getirdikleri görüntüleri birbirlerine pazarlık usulüyle sattıkları ve paylaştıkları tespit edilmiş, İstanbul'un 13 ilçesi ile 22 ilde dün sabah düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 41 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gruplara referansla üye kaydettiği belirlenen şüpheliler arasında doktor, polis, uzman çavuş, sözleşmeli er ve esnafların da olduğu tespit edilmişti.

 

Milliyet