Sapık tesisatçıyı av tüfeğiyle öldürdü

Sapık tesisatçıyı av tüfeğiyle öldürdü

Kütahya'da bir tesisatçı kadının evine zorla girerek taciz etmek istedi. Kadın av tüfeğiyle tesisatçıyı öldürdü.

Kütahya'da, bir kadının kendisine tacizde bulunduğunu iddia ettiği tesisatçıyı av tüfeğiyle öldürdüğü öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk  annesi Hatice K'nın (33) evine gelen ve tesisatçı Ali Özçelik (32), genç kadına  tacizde bulunarak içeri zorla girmek istedi.

Bunun üzerine çıkan tartışmada evdeki av tüfeğini alan Hatice K,  tesisatçıya iki el ateş etti. Boynuna ve göğsüne isabet eden mermiler sonucu  Özçelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Genç kadının çığlıkları üzerine yardıma  gelen alt katta oturan yakınları ve çevredeki vatandaşlar, durumu polise  bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, gözaltına aldıkları Hatice  K'yı İl Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Özçelik'in cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının  tamamlanmasının ardından cenaze aracıyla Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Genç kadının kayınpederi Ümmet K, gazetecilere yaptığı açıklamada,  evin yakınındaki caminin bahçesinde oturdukları sırada çığlık sesleri duyduğunu  belirterek, "Gelinim Hatice'nin pencereden çığlık atması üzerine eve koştuk.  Tanımadığımız adamın biri kapının önünde kanlar içerisinde yatıyordu. Gelinim ise  şoka girmiş durumdaydı. Hemen polise haber verdik." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, hayatını kaybeden Özçelik'in daha önce olayın  gerçekleştiği binanın tesisat işini yaptığı, bir süreden beri de genç kadını  telefonla rahatsız ettiği öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA