Satanist cinayetinin katili Türkiye'den kaçmış

Satanist cinayetinin katili Türkiye'den kaçmış
Güncelleme:

Bundan 19 yıl önce işlenen ve tüm Türkiye'nin kanını donduran satanist cinayetin katil zanlısının tazminat ödememek için Türkiye'den kaçtığı ortaya çıktı.

17 yaşındaki Şehriban Coşkunfırat’ı 1999 yılında satanist ayin yaparken öldüren Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer, Şehriban’ın ailesinin açtığı tazminat davasında 752 bin TL ödemeye mahkûm olmuştu.

Hürriyet gazetesinden Eyüp Serbest'in haberine göre aile tazminatı tahsil etmek için icraya başvurdu. Zinnur Gülşah Dinçer’in ise tazminat kararından sonra İsviçre’ye kaçtığı ortaya çıktı.

'Acımız ilk günkü gibi taze'

Şehriban Coşkunfırat’ın ablası Derya Coşkunfırat, ailesinin acısının ilk günkü gibi taze olduğunu belirterek, “Bu davayı Şehriban’ın acısının geçmediğini onlara göstermek için açmıştık. Tazminatın tümünü hayır kurumlarına vereceğiz. Ancak niyetimiz de onları rahat bırakmamak. O kadın İsviçre’ye kaçınca rahat edeceğini düşünüyor. Ancak İsviçre de uzak değil. Hiçbirini vicdanları gibi rahat bırakmayacağım. Bu tedirginliği hep yaşayacaklar” dedi.
 

Hürriyet