Seçime günler kala CHP seçim ofisine bir saldırı daha

Seçime günler kala CHP seçim ofisine bir saldırı daha
Güncelleme:

İzmir'de CHP'nin Menemen'deki seçim ofisine saldırı gerçekleştirildi.

Menemen'de CHP'ye bir saldırı daha. Menemen Ulukent mahallesindeki seçim ofisi saldırıya uğrayan Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, Seçimi biz kazanacağız' dedi.

İzmir'de CHP ofisine bir saldırı daha gerçekleştirildi. Menemen Ulukent mahallesindeki Cumhuriyet Halk partisi seçim ofisine saldırı olduğunu bildiren Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy yaptığı açıklamada, 'Ne yaparlarsa yapsınlar, yerel seçimi biz kazanacağız' yorumunda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala yer yer yaşanan gerginlikler ve tatsız olaylar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bayraklı ve Menemen’de karşı karşıya kaldığı saldırılara bir yenisi daha eklendi. Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy’un eşinin geçtiğimiz günlerde yaşadığı saldırının ardından bu kez Ulukent Mahallesi’ndeki seçim osine yönelik bir eylem gerçekleştirildiği bildirildi.

'Her şeye rağmen seçimleri kazanağız'

Aksoy yaptığı açıklamada, “Burası Menemen Ulucak, Ulukent… Burası Millet İttifakı’nın ve CHP’nin seçim bürosu. Buraya bir saldırı söz konusu… Millet İttifakı’na saldırılar devam ediyor. Menemen’de saldırlar devam ediyor. Biz siyaseti demokratik bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir arkadaşımız provokasyona cevap vermeyecek. Siyaset kavga değil çözüm üretme sanatıdır. Artık bu zihniyetin kendisini düzeltmesi gerekiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar biz Menemen’de 31 Mart’ta seçimleri kazanacağız. Hiç kimse bize gözdağı veremeyecek. Millet İttifakı seçimleri kazanacak. Kadınlarımıza, seçim bürolarımıza saldırlar” ifadelerini kullandı. 

Etiketler CHP menemen ofis