Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

Ağrı'da kazayla kendini vuran ve şehit olan Uzman Çavuş Musa Bayrak son yolculuğu uğurlandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde kaçakçılık operasyonu sırasında kazayla kendini vurması sonucu şehit olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Musa Bayrak, bugün memleketi Samsun'un Bafra İlçesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi'nde katıldığı bir kaçakçılık operasyonunda kazayla kendini vurması sonucu şehit olan evli ve 5 yaşında Berkay Bayrak isimli bir çocuk babası Uzman Çavuş Musa Bayrak'ın cenazesi dün akşam memleketi Samsun'un Bafra İlçesi'ne getirildi. Bugün Doğanca Mahallesi'ndeki baba evine getirilen 7 yıllık uzman çavuş Musa Bayrak'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi yakınları ve komşularından alınan helalliğin ardından Doğanca Girne Cami'ne getirildi. Burada askeri tören düzenlendi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Samsun İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Demirezen, Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazede eşi ev kadını 28 yaşındaki Ferda Bayrak güçlükle ayakta durdu. Eşinin tabutu başına gelip "Sen bizi yalnız bırakmazdın. Musa, nereye gitsem yanımdaydın. Oğlumuza baban bizi cennette bekliyor diyeceğim" diye ağıt yaktı. 63 yaşındaki baba Seyfettin Bayrak ve 60 yaşındaki anne Fatma Bayrak gözyaşlarına boğuldu. Aile, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra şehit Musa Bayrak gözyaşları arasında Bafra Asri Mezarlığı'ndaki Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.