Şehirlerarası otobüste akılalmaz taciz

Şehirlerarası otobüste akılalmaz taciz

Türkiye'nin en büyük turizm şirketlerinden birinin yolcu otobüsünde iğrenç taciz.

Muğla - İstanbul arası taşımacılık yapan Türkiye'nin en büyük turizm firmalarından birinin yolcu otobüsünde akıllara durgunluk veren bir taciz olayı yaşandı.

Yolculuk sırasında uyuyakalan üniversite öğrencisi kız yolcu, otobüsün muavininin yanında mastürbasyon yaptığını ve spermlerin yüzüne geldiğini iddia etti.

Bu iddiayla genç kız şikayetçi olunca otobüs muavini gözaltına alındı.

Odatv'nin haberine göre olayın duyulmasının ardından bir açıklama turizm firmasının yetkilileri iğrenç olayı doğrularken "muavinden hesap soracaklarını, mağdur kadına da destek vereceklerini" söyledi.

Sosyal medyada hızla yayılan bu skandal olay iddialara göre şöyle yaşandı:

f-1(133).jpgMetro Turizm'in dün akşam saat 19.15'te Muğla'dan kalkarak İstanbul'a giden 483465 sefer sayılı otobüsünde skandal bir olay yaşandı. Otobüsün muavini, bu sabah saat 05.40'da Yalova feribotundayken mastürbasyon yaptı ve daha sonra uyuyan bir kadın üniversite öğrencisi yolcunun üstüne boşaldı. Kadının uyanarak çığlık atması üzerine muavin önce “su döküldü” dedi, daha sonra ise kaçtı.

Kadın yolcunun şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, otobüste inceleme yaptı. Skandal, mağdur kadının arkadaşının Ekşi Sözlük’te yaşananları anlatmasıyla ve görüntülerini paylaşmasıyla sosyal medyada yayıldı.