Selamını almadığı için öldürdü !

Selamını almadığı için öldürdü !
Güncelleme:

Adana'da 22 yaşındaki kişi restoranın önünde 29 yaşındaki arkadaşını selamını almadığı için kalbinden ve başından bıçakladı. Katil zanlısı tutuklandı.

Adana’da, H. T.'ı (29) restoranın önünde başından ve kalbinden bıçaklayıp öldüren A.A. (22), tutuklandı. A.'ın ifadesinde, T.'ı selamını almadığı için öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Olay, 22 Kasım'da Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Akrabasıyla restorana giden A.A. ile burada bulunan arkadaşı Muhsin Uluca ve beraberindeki H. T. ve Şahin Sinar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. A., iş yeri önünde T.’ı kalbinden ve başından, Şahin Sinar’ı ise karnından bıçakladı. Ağır yaralanan T. ve Sinar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. T., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro ekipleri, olayın ardından A.A.’ı kısa sürede yakaladı.

A.A.’ın emniyetteki ifadesinde, arkadaşı Muhsin Uluca ve beraberindekilere selam verdiğini, bu sırada cep telefonuyla oynayan H. T.’ın selamını almayınca tepki gösterdiğini, çıkan kavgada da bıçakladığını söylediği belirtildi.

DHA