Sevgilisini öldürüp cesediyle gezmişti ! Korkunç gerçek ortaya çıktı

Sevgilisini öldürüp cesediyle gezmişti ! Korkunç gerçek ortaya çıktı
Güncelleme:

Gaziantep'te imam nikahıyla birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi kadını öldüren zanlının, şiddet uyguladığı gerekçesiyle 3 ay uzaklaştırma cezası aldığı, cezasının bittiği gün cinayeti işlediği ortaya çıktı.

Gazete Habertürk'ten Yusuf Kılıç'ın haberine göre ilk evliliğinden 3 çocuğu olan ve elyaf ve pamuk atölyesi bulunan işadamı Cuma P., yaklaşık 3 yıldır imam nikâhıyla Arzu G. ile birlikte yaşıyordu. Cuma P.’ye, genç kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle 3 ay uzaklaştırma cezası verildi. İddiaya göre Cuma P., cezasının bittiği önceki gün konuşmak ve barışmak için Arzu G.'yi, yemeğe davet etti. Barışma teklifine olumsuz yanıt alan Cuma P., lüks otomobiline zorla bindirdiği Arzu G.'yi başına tabancayla 2 el ateş ederek öldürdü. Kanlı ve kırık camlı araçla gezen Cuma P.'yi görenler durumu polise bildirdi. Polis, MOBESE kameraları kayıtlarından plakasını tespit ettikleri aracı Kale Mahallesi’nde durdurdu. Otomobilindeki cesetle 5 saat boyunca kentte dolaştığı belirlenen Cuma P. gözaltına alınrken, Arzu G.'nin cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Sevgili dehşetinde şok iddia: Çıplak fotoğraflarıyla şantaj yapıyorduSevgili dehşetinde şok iddia: Çıplak fotoğraflarıyla şantaj yapıyordu

CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Cuma P.’nin, “mala zarar verme, tehdit, ruhsatsız silah taşıma ve yaralama” gibi suçlardan kaydının bulunduğu belirlendi. Cuma P., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Öldürülen genç kadının annesi Yıldız G. “Bu adam 14 ay cezaevinde yattı, sonra denetimli serbestlikle çıktı. Kızımın çalıştığı yeri kurşunlattı, 3 ay uzaklaştırma aldı. 3 ay geçtikten sonra da bunlar oldu” dedi.

Habertürk