Sevgilisinin pencereden attığı genç kadın yaşadığı kabusu anlattı

Sevgilisinin pencereden attığı genç kadın yaşadığı kabusu anlattı
Güncelleme:

Antalya'da hemşire Safiye Nur G., erkek arkadaşının itmesi sonucu ikinci kattaki dairenin penceresinden park halindeki otomobilin üzerine düştü. Hastane odasında yaşadıklarını anlatan genç kadın, ''Hemşire olduğum için atama bekliyorum. 'Ben senin sicilini bozacağım' diyerek, yalanlar söyleyerek barışmak istedi. Ben hayatım boyunca böyle bir insan tanımadım. Benim sicil kaydım yoktur. Sonrasında beni yine darbetti'' dedi.

Hemşire Safiye Nur G., 22 Mayıs günü evinden işine giderken, oto galeri sahibi erkek arkadaşı Aytaç Süleyman D. tarafından zorla araca bindirildi. D.'nin Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'nde, 3 katlı bir apartmanın 2’nci katındaki dairesine giden ikili arasında, saat 06.30 sıralarında para yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. D.'nin darbettiği G., pencereyi açıp yardım istediği sırada, iddiaya göre sevgilisi tarafından itildi. G., apartman girişinde park halindeki D.'ye ait otomobilin üzerine düştü. Yaralanan G. hastanede tedaviye alınırken, D. ise ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Sevgilisinin pencereden attığı genç kadın yaşadığı kabusu anlattı - Resim : 1

'BU SEVGİ DEĞİL HASTALIK'

Safiye Nur G., yaşadıklarını, hastane odasında DHA'ya anlattı. G., yaklaşık 10 ay önce Aytaç Süleyman D. ile tanıştığını 3 aylık beraberlik yaşadıklarını, bu süreçte kendisine şiddet uyguladığını, kaşına dikiş atıldığını, bu nedenle darp raporu aldığını aktardı. Uğradığı şiddet nedeniyle 1 ay işe gidemediğini belirten G., sevgilisi kendisine ulaşamadığında iş yerine gelerek arkadaşlarını arattırıp tehdit ettiğini, bu nedenle ücretsiz izne çıktığını söyledi. D.'nin çeşitli iftiralar attığını belirten Safiye Nur G. “Hemşire olduğum için atama bekliyorum. 'Ben senin sicilini bozacağım' diyerek, yalanlar söyleyerek barışmak istedi. Ben hayatım boyunca böyle bir insan tanımadım. Benim sicil kaydım yoktur. Sonrasında beni yine darbetti. Son zamanlarda yine ayrıydık. Arkadaşlarımla bir yere gittiğimde 'Neredeysen seni bulacağım, öldüreceğim' diyerek beni tehdit ediyordu. Annem ve babamı arayarak 'Benden ayrıldı ama ben onu çok seviyorum. Sizden özür dilerim' diyor, bazen de ailemi arayıp küfrediyordu. Bu sevgi değil, takıntı. Hatta takıntı bile değil, şizofren hastalık" dedi.

'ZORLA ÇIKARTTIĞI EVDE DÖVDÜ'

Olay gününü anlatan Safiye Nur G., evden işe gittiği saat 06.00 sıralarında D.'nin kendisini zorla otomobiline bindirdiğini söyledi. G., “Evinin önüne geldiğimizde evine çıkmak istemedim. Boğazımdan sıkıp beni zorla eve çıkartmaya çalıştı. 10-15 dakika direnebildim. Eve çıktığımızda kapıyı kilitleyip beni dövmeye başladı. Burnuma kafa attı ve burnum kırıldı" diye konuştu.

'PENCEREDEN İTTİ'

D.'nin kemerini çıkartıp kendisini dövmeye başladığını aktaran G., “Pencereden yardım istedim. 2 kişi gördüm ileride, onlara bağırdım, 'Bana yardım eder misin' dedim. D. 2 kişiyi görünce polis gelecek diye korktu. Bir anda beni pencereden itti. Arabanın üstüne düştüm. Araba olmasaydı ölebilirdim. Belim, sol elim ve sol bacağım kırıldı" ifadelerini kullandı.

'KİMSE BENİ ONUN ELİNDEN ALMADI'

Pencereden önce aracın üzerine, ardından yere düştüğünü anlatan Safiye Nur G., “Aşağıya yanıma geldi. Beni yerden kucaklayıp yeniden eve sokmak istedi. 'Ne olur gel ben sana duş aldıracağım, eve yatıracağım, uyutacağım hiçbir şey olmayacak, iyileşeceksin' dedi. Polisten korkuyor diye 'ambulans ve polis gelse kendim düştüm. Senden şikayetçi olmayacağım' dedim. Etraftaki insanlara bağırıyorum, kimse sesimi duymadı ama sonra insanlar gelmeye başladı. Apartmandaki herkes onun psikopat ve sorunlu bir insan olduğunu biliyor. Herkes korkuyor. Yanımda ondan daha kalıplı büyük insanlar olmasına rağmen kimse beni onun elinden almadı. Hiç kimse bana yardımcı olmadı" dedi.

POLİSE 'BİZ YUKARIDAN BERABER DÜŞTÜK' DEDİ

Aytaç Süleyman D.'nin kendisini tekrar apartmana zorla sokmak istediğini, bu sırada betona düşürdüğünü aktaran Safiye Nur G., ağzından kan gelince iç kanama geçirdiğini düşünerek korktuğunu söyledi. Kan kusmaya başladığını belirten G., “Polis gelince 'Ben ne yapacağım' diyerek kafasını mermere vurdu. Kafası kanamaya başladı. Polis geldiğinde onlara 'Biz yukarıdan beraber düştük' dedi. Polis de 'Beraber düşmeniz imkansız, 2 kişinin buraya sığması imkansız' dedi. Arabanın üzerine tek kişinin düştüğü de belli. Sonra polise 'Kendi kendini attı, kendisi düştü, sonra beraber düştük' dedi. Bana yardıma gelen kadının birini ifade vermemesi için tehdit etti. Bana 'İfade verme benim yaptığımı söyleme ne olur' dediğinde etrafımızda insanlar vardı, onlar da duydu" diye konuştu.

'BETONA DÜŞSEM ÖLMÜŞTÜM'

D.'nin hala kendisine zarar vermesinden korktuğunu aktaran G., "Cezaevinden çıktığı zaman bana zarar verebileceğini düşünüyorum. Ölmek istemiyorum. Çünkü pencereden beni attığında aşağıda araba olduğunu bilmiyordu. Beton yere düşseydim direkt ölmüştüm. Felç ya da sakat kalabilirdim" ifadelerini kullandı.

Safiye Nur G., D.'den şikayetçi olduğunu belirterek, şiddet mağduru kadınların korkmaması gerektiğini vurguladı. G. “Ben korkmadan bunu anlatabiliyorum. Hiç kimse korkmasın" dedi.

DHA