Sıla Ş.'nin katil zanlısı, ceza indirimi için öyle bir şey yaptı ki!

Sıla Ş.'nin katil zanlısı, ceza indirimi için öyle bir şey yaptı ki!
Güncelleme:

Giresun'da zorla nişanlandırıldığı eksi nişanlısı tarafından boğazı kesilerek katledilen 16 yaşındaki Sıla'nın katil zanlısının cep telefonundan mide bulandıran fotoğraf ve videolar çıktı. Zanlı kendisini "engelli raporum var" diyerek savundu.

Sıla Ş. cinayetinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Giresun'da gerçekleşen acı olayda 16 yaşındaki Sıla Ş. katledildi. Suç dosyası kabarık olan katilin daha önce de 'çocuk kaçırmak ve cinsel istismar' suçlarından tutuklandığı falat bir ay sonra hapisten çıktığı ortaya çıktı.

Hüseyin G.'in suç dosyasının kabarık olduğu da belirlendi. 10 farklı suçtan sabıkası bulunan Hüseyin G., cinayet anında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Sıla'nın üzerine atladı ve boğazını kesti.

Emniyet güçleri cinayetin ardından Sıla'nın ailesinin ifadesine başvurdu. Katil Hüseyin G.'in telefonundaki uygunsuz fotoğrafları gören ailenin polise haber verdiği ortaya çıktı. Katilin iki senedir Sıla'yı istismar ettiği ve tacizlerle tehditlerle hayatını zindana çevirdiği de gelen bilgiler arasında.

Katil zanlısı Hüseyin G., cezasını indirmek için iğrenç bahanelere sığındı. Zihinsel engelli raporu olduğunu söyleyen katil, Sıla Ş.'ün kendisini aldattığını sosyal medya üzerinden başkalarıyla konuştuğunu iddia etti. Katilin o sözleri büyük tepki çekti.