Silahlı adam para saçtı !

Silahlı adam para saçtı !

Kumkapı'da, elinde çifte silahla bir bankanın bulunduğu binanın üçüncü katındaki balkonuna çıkan kişi, elindeki paraları havaya saçtı ve 4 saat sonra teslim oldu.

İstanbul’da eskiden babasına ait bir binanın alt katındaki bankayı soyan Semih Bulut 30 bin TL’yi çatı katına çıkarak etrafa fırlattı. Soyguncu 4 saatsonra polise teslim oldu. Öte yandan, iddiaya göre Semih Bulut’un babası Cuma Bulut, 4 yıl önce binayı bankaya satmış. Satışta haksızlık olduğunuiddia eden Cuma Bulut’un da bankayı daha önce soyma girişimlerinde bulunduğu iddia edildi.

Kumkapı Çiftegelinler Caddesi üzerinde iddiaya göre, bankaya borcu olan Semih Bulut, dün saat 17.00 sıralarında pompalı tüfek ve tabancasıyla 4 yıl önce babasının sattığı binanın alt katındaki bankaya girdi.

1-20160427233437.jpg

Bulut, önce güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Bu arada banka personeli alarm düğmesine basınca polis harekete geçti. Ekiplerin geldiğini gören Bulut kasadan yaklaşık 30 bin TL alarak koşarak aynı binanın çatı katının balkonuna çıktı. Kapıyı kapatan ve zaman zaman havaya ateş eden Bulut, elindeki deste deste paraları balkondan havaya saçmaya başladı.

BABASI DA SOYMAK İSTEMİŞ

Polisler paraları toplarken, özel harekat polislerinin de geldiği sokakta güvenlik önlemleri alındı. Arabulucu polisler Bulut’la konuşmaya başladı. Pazarlıklar sonucu Bulut, 4 saat sonra teslim oldu.

İddiaya göre Semih Bulut’un babası Cuma Bulut, 4 yıl önce binayı bankaya satmış. Satışta haksızlık olduğunu iddia eden Cuma Bulut’un da bankayı daha önce soyma girişimlerinde bulunduğu iddia edildi.

2-20160427233437.jpg

Gözaltına alınan Semih Bulut adlı zanlı Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, polis ekipleri de Bulut'un balkondan çevreye saçtığı soygun paralarını yerden tek tek topladı.

3-822.jpg

Etiketler para silah banka kumkapı