Sinop'ta art arda 2 kaza !

Sinop'ta art arda 2 kaza !

Sinop Durağan'da devrilen traktörün altında kalan bir kişi ile kazaya müdahale eden itfaiye eri freni boşalan kepçenin çarpması sonucu öldü.

Sinop'un Durağan İlçesi'ne bağlı Dağdelen Köyü'nde devrilen traktörün altında kalan kadın yaşamını yitirdi. Kadının cesedini traktör altından kurtarmak isteyen itfaiye eri de kepçenin çarpması sonucu öldü.

Kaza bugün Sinop'un Durağan İlçesi Dağdelen Köyü'nde meydana geldi. Tarlada çalıştıktan sonra eve dönen Dağdelen Köyü Muhtarı Mehmet Maraz'ın kullandığı 57 DS 109 plakalı traktör, bir anda kontrolden çıkıp 5 metrelik şarampole yuvarlandı. Mehmet Maraz ve yanında bulunan oğlu Recep Maraz traktörden atlarken, 2 çocuk annesi gelini Tülay Maraz aracın altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kaza yerine gelen itfaiye ekibi Tülay Maraz'ın cansız bedenini traktörün altından çıkarmaya çalıştı. Bu sırada kepçenin freninin boşalması sonucu kepçe ile duvar arasına sıkışan itfaiye eri Şenel Koyun da olay yerinde öldü. Tülay Maraz ve Şenel Koyun'un cesetleri ambulanslarla Durağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Her iki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sinop'ta art arda 2 kaza !

Sinop'ta art arda 2 kaza !