Şırnak'ta hain saldırı: 2 yaralı var

Şırnak'ta hain saldırı: 2 yaralı var

Uludere ilçesinde PKK'lı teröristler, yol yapımı için malzeme taşıyan kamyonun geçişi sırasında yola döşediği patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 2 işçi yaralandı

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde, Irak sınır kesiminde yol yapım çalışmasını yürüten özel bir firma sahibinin de içerisinde bulunduğu aracın geçişi sırasında, PKK'nın yola yerleştirdiği mayının patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.

Irak sınır bölgesinde bulunan Uludere İlçesi'ne bağlı Andac Köyü Nezirkına üs bölgesi yakınlarında yol yapım çalışması yapan müteahhit firmaya ait bir aracın geçişi sırasında, teröristlerce yola tuzaklanan mayın bugün saat 09.30 sıralarında patladı.

Patlamada, araç içerisinde bulunan ve adı açıklanmayan müteahhitlik firmasının sahibi ile yanındaki bir kişi yaralandı. Patlama sonrası olay yerine gelen güvenlik görevlileri ve firma çalışanları, yaralı 2 kişiyi Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan 2 yaralanın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, patlama sonrası bölgede operasyon başlatıldı.

DHA