Şişli'de patlama !

Şişli'de patlama !

Şişli'de bulunan Katı Atık Aktarma İstasyonu'nda çöp aracında yapılan boşaltım sırasında büyük gürültüyle patlama meydana geldi.

Şişli'de bulunan Piyalepaşa Baruthane Katı Atık Aktarma İstasyonu'nda çöp aracında yapılan boşaltım sırasında büyük gürültüyle patlama meydana geldi. Ölen ve yaralananın olmadığı patlama merkezde çalışanlara korkulu anlar yaşattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken ilk incelemelerde patlamaya ses bombasının yol açtığı anlaşıldı.

Fatih Belediyesi'ne ait çöp aracı topladığı çöpleri, Piyalepaşa Baruthane Katı Atık Aktarma İstasyonu'na saat 23.00 sıralarında boşalttığı sırada, büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Aracın sürücüsü ve istasyonda bulunan çalışanlar arasında korkuya neden olan patlama polise haber verildi. Olay yerine sevk edilen bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri araç ve çevresinde incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemelerde, araca ve çevreye zarar vermediği anlaşılan patlamaya ses bombasının yol açtığının belirlendiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

(FOTOĞRAF)