Sosyal medyada iğrenç görüntüler! Küçük kuzenine zorla sigara içirdi

Güncelleme:

İstanbul Pendik’te yaşayan B.A. küçük kuzenine zorla sigara içirmeye çalıştığı anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı. B.A.’nın skandal olayla ilgili görüntüleri sosyal medyada tepki topladı.

Sosyal medya, B.A. isimli kadının skandal görüntüleri ile çalkalanıyor. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Pendik'te yaşadığı iddia edilen kadın, elinde sigara ile Instagram'da canlı yayın açtı. Argo ve küfürlü konuşmaları ile canlı yayında konuştuğu görülen B.A., kucağında oturan küçük kuzenine zorla sigara içirmeye çalıştı. Küçük kızın bu durumdan rahatsız olmasına aldırış etmeden sigara içirmek için zorlamaya devam eden B.A., bu anları Instagram hesabından takipçileri ile canlı yayında paylaştı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Twitter'da çok sayıda kullanıcı B.A.'ya tepki gösterdi.  Görüntülerde 3 yaşındaki kuzeninin, "Babam sigara içirmez, ben içmem" sözlerine, B.A.'nın "Ben baban mıyım?" diyerek karşılık verdiği görülüyor.

Sosyal medya kullanıcıları kuzenine zorla sigara içirmeye çalışan abla B.A.'nın hakkında işlem yapılması yönünde paylaşımlarda bulundu.

Sosyal medyada iğrenç görüntüler! Küçük kuzenine zorla sigara içirdi - Resim : 1

GÖZALTINA ALINDI
Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında 3 yaşındaki kuzenine sigara içirmeye çalışan B.A., Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındı. Canlı yayında kız çocuğunun kendisine direnmesine rağmen zorlamaya devam eden B.A.'nın adresi savcılığın talimatının ardından emniyet tarafından tespit edildi. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler B.A.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan Betül A.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada infial yaratan görüntülerle ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"Bakanlık olarak çocuklarımızın üstün yararını gözeterek her türlü kötü alışkanlığa karşı mücadelemizi sürdürmekteyiz. Videonun sosyal medyada yer almasının hemen ardından Emniyet Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile koordineli şekilde adres tespiti yapılmasını sağladık.

İstanbul'da gerçekleştiği tespit edilen olay ile ilgili İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından çocuk ve aile ile ilgili sosyal inceleme yapılmakta ve çocuklarımız için rehberlik hizmeti verilmektedir.

İnceleme sonrası çocuklarımızın ve ailenin uygun sosyal hizmet modelinden yararlandırılması sağlanacak ve gerekli tedbirler alınacaktır. Söz konusu içeriklere sosyal medyada erişimin engellenmesine yönelik çalışmalar da bu konuda yetkili kurum olan Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) ile birlikte yürütülmektedir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü davranış ve girişimin karşısındayız."

Seçiniz...