Surlarda tecavüze ‘erkeklik’ savunması

Surlarda tecavüze ‘erkeklik’ savunması

Silivrikapı’da Suriyeli bir çifte “işkence ve tecavüz”le suçlanan Suat Ş., “Erkeklik organımdan vuruldum. Tecavüz etmem mümkün değil” dedi

İstanbul Fatih'teki tarihi Silivrikapı surlarında gizli bir bölmede kendine lüks bir yaşam alanıkuran Suat Ş. ve çetesi, Suriyeli bir çifte "işkence ve tecavüz" etmekle suçlanıyor. Ağustosta polis operasyonunda uyuşturucu baronu olduğu iddia edilen Suat Ş., surlarda gizli geçitlerden geçilerek ulaşılan mekânda yakalanmıştı. Surlardaki gizli ve lüks yaşam alanının tabanı parke döşeliydi. Mekân, gizli kameralarla gözetleniyordu. İçerisinde internet bile vardı.

'SİLAHLAR BENİM DEĞİL'

İddiaya göre; Suat Ş. ve çetesi, Suriyeli Hulud-Ali H. çiftini zorla burada tuttu. Çete üyeleri, Ali H.'ye işkence yaptı. Hulud H., eşinin önünde tecavüze uğradı. Hakkında çeşitli davalar açılan Suat Ş., "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma" suçundan yargılandığı davada hâkim karşısına çıkarıldı. Suat Ş. operasyonlarda ele geçirilen silahların içeride değil de bahçede bulunduğunu söyleyerek silahların kendisiyle alakası olmadığını iddia etti. Suat Ş. tecavüz iddiasıyla ilgili olarak da suçsuz olduğunu savundu. İfadeleri tutanağa geçen Suat Ş., daha önce ateşli silahla erkeklik organından vurulduğu için tecavüz suçunu işlemesinin mümkün olmadığını söyledi. Duruşma ertelendi.