Taciz cinayeti! Önce silahla vurdu, ardından boğazını kesti

Taciz cinayeti! Önce silahla vurdu, ardından boğazını kesti
Güncelleme:

Nevşehir'de bir baba 26 yaşındaki kızını cep telefonundan attığı mesajlarla taciz etmekle suçladığı bir kişiyi önce tabancayla vurdu sonra da boğazını keserek öldürdü.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde iddiaya göre D.A., kızına cep telefonundan mesajlar atıp taciz ettiğini öne sürdüğü İ.A. ile otobüs durağında karşılaştı. D.A. belinden çıkardığı tabancayla İ.A.’e ateş açtı. Yaralı İ.A., olay yerinden kaçıp bir evin bahçesine sığınmaya çalıştı. D.A., evin bahçesinde yakaladığı İ.A. bıçaklayarak öldürdü. İhbar sonrası olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, İ.A.’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet şüphelisi D.A. ise suç aletiyle jandarma ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ürgüp Kaymakam Vekili Olgun Öner, “Bugün Ayvalık köyümüzde iki aile arasında meydana gelen bir olay sonrası maalesef bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Biz köyde her türlü güvenlik tedbirini aldık. Şu an aileler arasında devam eden bir sıkıntı yok. Savcılarımız olay yerinde incelemelerini yaptı. Cinayeti işleyen şahıs şu an gözetim altında bulunuyor. Bundan sonraki süreçte bu köydeki huzurun devam etmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.