Tacizci bakkal 10 yıl sonra cezasını buldu !

Tacizci bakkal 10 yıl sonra cezasını buldu !
Güncelleme:

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir bakkalın çocukları taciz ettiği, üniversite öğrencisi genç kızın 10 yıl sonra yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı.

Mersin'de çocukken gittiği bakkalda tacize uğrayan B.D. yıllarca yaşadıklarını anlatmadı. 10 yıl sonra başka bir kız çocuğunu aynı bakkaldan yüzü kızarmış bir şekilde görünce yaşadıklarını anlattı. Tacizci bakkal Galip A. 29 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre Mersin Tarsus’ta, bakkal Galip A.’nın küçük çocukları taciz ettiği gerçeği, üniversite öğrencisi B.D.’nin 10 yıl sonra başına gelenleri anlatması üzerine ortaya çıktı. 2007 yılında 11 yaşında olan B.D. adlı kız çocuğu alışveriş için mahalledeki Galip A.’nın bakkalına gitti. Galip A. raflara yönlendirdiği B.D.’yi taciz etti. İstismar 1.5 yıl sürdü.

AYNI YERDE TACİZE UĞRAYAN BAŞKA BİR KÜÇÜK KIZI GÖRDÜ

Geçen yıl üniversiteyi kazanan B.D., yaz tatili için geldiği Tarsus’ta bakkalın önünden geçerken, bir kız çocuğunun yüzü kızarmış halde dışarıya çıktığını gördü. Çocukluğunda maruz kaldığı istismarın başka çocuklara da yapıldığını fark eden B.D., psikoloğa giderek, başından geçenleri anlattı. Psikoloğunun yönlendirmesi üzerine B.D., olan biteni annesine ve ailesine söyledi. Bunun üzerine, ablasından sonra bakkala giden kız kardeşi N.D.’nin de 2009-2010 yıllarında on yaşındayken Galip A. tarafından aynı şekilde taciz edildiği ortaya çıktı.

29 YIL 2 AY CEZA ALDI

İki kızı birden istismara maruz kalan anne, mahallede tacize uğrayan başka kimse olup olmadığını komşularına sordu. Bunun üzerine N.Ç. ve M.Ç. adlı iki kız kardeşin de çocukken taciz edildiği anlaşıldı. Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dava 2 Mayıs’ta son buldu. Bakkal Galip A. “çocuğun birden çok cinsel istismarı” suçunu dört genç kıza yönelik olarak işlediği için toplam 29 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Galip A. kararın açıklandığı gün tutuklanarak, Silifke M Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Mağdurlar ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın avukatları cezanın az olduğu gerekçesiyle karara itiraz etti.

Hürriyet