Taksi kavgası kanlı bitti !

Taksi kavgası kanlı bitti !

Sarıyer'de yılbaşı gecesi Rus asıllı Türk vatandaşını ağır yaralayan kişi sonunda yakalandı.

Sarıyer'de yılbaşı gecesi Rus asıllı Türk vatandaşı Ksinea Akbingül'ü bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli polis tarafından Maslak'ta gözaltına alındı.Olay sırasında 3 kişiyi de hafif şekilde bıçakla yaralayan kuryelik yapan şüpheli Enes A.(23) yüzlerce saat güvenlik kamerası incelenerek evine kadar takip edilerek ulaşıldığı öğrenildi. Öte yandan kavga anında güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.

Sarıyer'de yılbaşı gecesi meydana gelen olayda İstanbul hayranlığını sosyal medya üzerinde her fırsatta dile getiren Rus asıllı Türk vatandaşı Ksinea Akbingül eşi Barbaros Akbingül ve yanındaki arkadaşları bıçaklı saldırıya uğramıştı. Taksiden yanındaki kız arkadaşı ile birlikte inen şüpheli kavgaya tutuştuğu Akbingül ailesi ve arkadaşlarına bıçakla saldırmıştı. Saldırı sonucu Ksiena Akbingül ağır şekilde yaralanırken, 4 kişide çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Saldırgan ise olay yerinden kız arkadaşı ile birlikte yaya olarak kaçmıştı.

taksi-kavgasinda-bicaklamis--6466183.jpeg
 
YÜZLERCE SAAT GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELENDİ
 
Olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis yüzlerce saat güvenlik kamera görüntüsünü inceledi. Saldırı anından başlayarak izlenmeye başlanan kamera görüntülerinde şüphelinin kız arkadaşı ile birlikte yaya olarak uzaklaştığı görüntüler titizlikle incelendi. Şüphelilerin bir süre hızlı adımlarla koştuktan sonra bir taksiye binerek Maslak'a gittiği ortaya çıktı. Çevrede yapılan incelemede ekipler kısa sürede şüphelinin evini tespit etti. Eve yapılan baskında olayın şüphelisi Enes A. gözaltına alındı.

"BIÇAĞI ÇEKİP RASTGELE SALLADIM"
 
Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli sorguya alındı. Motorsikletli kuryelik yaptığını söyleyen şüphelinin kendisini yakalayan polislere “Taksiden iniyorduk. Daha biz inmeden bize hakaret edip araca binmek istediler. Aramızda tartışma çıktı. Hepsi üzerime gelince bıçağı çekip rastgele salladım. Sonra oradan kaçtım" dediği öğrenildi.