Taksici terörü kamerada; Kadını bacağından tutup dışarı attı

Güncelleme:

Ümraniye'de bir taksicinin kadın yolcuyu bacağından tutup araçtan attığı anlar kameraya yansıdı. Taksici tarafından darp edilen Canan Ay, yaşadıklarını anlattı.

Ümraniye'de bir taksi sürücüsü Canan Ay adlı yolcuyu bacağından tutup dışarı attı. O anlar başka bir sürücü tarafından görüntülendi.

Kameraya yansıyan görüntülerde taksiden inen sürücü arka kapıyı açıyor. Canan Ay adlı yolcuyu bacağından tutarak dışarı çeken sürücü aracına binerek uzaklaşıyor. Bu sırada yerden kalkan kadınla birlikte çevredeki bir vatandaş araca yumruk ve tekme atıyor. O anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Taksici terörü kamerada; Kadını bacağından tutup dışarı attı - Resim : 1

GENÇ KADIN YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ümraniye’de taksici şiddetine maruz kalan Canan Ay, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Küçük kız kardeşi ile ekmek almak için evden çıktıktan sonra yolda taksici ile tartıştıklarını söyleyen genç kadının anlattıkları şok etti.

Taksici terörü kamerada; Kadını bacağından tutup dışarı attı - Resim : 2

Taksicinin önce kendisine kafa attığını ve darp ettiğini söyleyen Canan Ay, "Ben de polis çağırdım ve kaçmasın diye yarım şekilde aracın arka koltuğuna oturdum. Aniden hareket etti. Beni içeri çekti. Bir süre sonra da bacaklarımdan tutarak dışarı attı" ifadelerini kullandı.

Taksici terörü kamerada; Kadını bacağından tutup dışarı attı - Resim : 3

EKMEK ALMAK İÇİN ÇIKTI

Yaşadığı inanılmaz olayı anlatan Canan Ay, “Dün ben 10 yaşındaki kardeşimle beraber evden çıktık sokaktan yürüyoruz. Kaldırımda arabalar park etmiş ve bizde hafif şekilde yoldan yürüyoruz. Bir taksi geldi arkamızdan ve bize bir hayli korna bastı. Biraz ilerledi ve ilerde bizi beklemeye başladı. O anda kardeşimle yürüyoruz ve bize bir baksana dedi. Bende efendim dedim ve ardından ağza alınmayacak şekilde küfrederek, bilmem ne gibi niye yoldan yürüyorsunuz dedi. Ben de bakar mısınız kaldırımda yer yok tabi ki buradan yürüyeceğim dedim. Tekrar ağza alınmayacak küfürler etti. Bende sinirlendim. Adam zaten direk taksiden indi bana kafa atmaya başladı. Sanki karşısında bir erkek varmış gibi. Tabi kadın erkek diye bir ayrımda bulunmuyorum ama direk bana kafa attı. Kafa atınca bende kendimi korumaya çalıştım. Ben vuramadım tabi ki. Tuttu beni ve bana bayağı vurdu. Gözümde gözlük vardı, gözlük uçtu gitti. Ufak kardeşim de bu arada korkudan bağırıp ağlıyor. Ve bir kişi bile yardım etmedi” dedi.




DHA/İHA