Taksim’de 5 erkek 1 kadına saldırdı

Taksim’de 5 erkek 1 kadına saldırdı

Sokak ortasında bir kadına saldırdırdılar, engellemek isteyen adamı dövdüler...

Beyoğlu’nda sokak ortasında bir kadına saldıran beş erkek tecavüz olayına müdahale etmek isteyen adamı darp etti. Zanlılar kadını tekme tokatla kaçırdı.

İstanbul’un turistik bölgesi Beyoğlu’nda vahşet... Miliiyet'ten Burcu Ünal'ın haberine göre Tarlabaşı Bulvarı’nda 10 Mart günü sabaha karşı gerçekleşen olaya tanıklık eden ve saldırganların da darp ettiği İ., olayla ilgili şunları anlattı;

“Çalıştığım yerden çıktıktan sonra evime gitmek üzere dolmuşlara ilerlediğim sırada, Tarlabaşı Bulvarı’nın Bekar Sokak ile Mis Sokak arasındaki bölümünde 5 adamın bir kadına saldırdığını gördüm. Adamlardan birinin bir eli kadının ağzını kapatmış, diğer eli ise kadının iki bacağının arasındaydı. Kadın bağırmaya ve erkeğin elinden kurtulmaya çalışıyordu. Olay yeri kalabalıktı ama kimse sesini çıkarmıyordu. Telefonunumu çıkartarak ‘Kadını bırakın yoksa polise haber veririm’ diye bağırdım.

Bunun üzerine kadının ağzını kapatan kişiyle yanındaki arkadaşı üzerime doğru gelerek tekme tokat beni darp etmeye başladı. Sokak ortasında tecavüz girişimine sesini çıkartmayanlar buna da seyirci kaldı. Yoldan geçen arabaların önüne düşmeme karşın ne arabalar durdu ne de yoldan geçenler müdahalede bulundu. Saldırıya uğrayan kadın ‘Yardım edin’ çığlıkları atıyordu. Fakat kadının bu çığlıkları da karşılık bulamadı. Saldırganlar kadını kollarından sürükleyerek Aksaray istikametine doğru götürdüler.”

İ., olay yerine 15 dakika sonra gelen polislere, saldırganlardan şikayetçi olduğunu söylediğini ve MOBESE görüntülerinin incelenmesini istediğini de anlattı.

Karakolda olayla ilgili ifade de veren  İ., polislerin olayın gerçekleştiği alanın kör nokta olduğunu ve kameralarda herhangi bir kaydın bulunmadığını söylediklerini aktardı. Yaşanan olayla ilgili harekete geçen kadın dernekleri kayıplara karışan kadının ve olaydan sorumlu kişilerin bulunabilmesi için bir bildiri hazırladı. Ancak mağdur kadına henüz ulaşılamadı.