Tecavüzcü sevgilisini oğlunun önünde öldürmüş

Tecavüzcü sevgilisini oğlunun önünde öldürmüş

Kendisine tecavüz eden eski sevgilisini tabancayla öldüren kadın tutuklandı.

Konya'da kendisine tecavüz eden eski sevgilisi 39 yaşındaki Mehmet Ok'u, tabancayla öldüren 42 yaşındaki Havva Büyükdoğurcan Çiçek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çiçek'in cinayeti evde bulunan 11 yaşındaki oğlu E.Ç.'nin yanında işlediği ortaya çıktı.

1'i ilk evliğinden olmak üzere 3 çocuk annesi Havva Büyükdoğurcan Çiçek, iddiaya göre, şantajla kendisiyle zorla ve şiddet uygulayarak tecavüz eden; geçen pazartesi günü de yine merkez Selçuklu İlçesi Sakarya Mahallesi'ndeki evine gelen eski sevgilisi 1 çocuk babası Mehmet Ok'u, tabancayla 6 el ateş ederek öldürdü. Çiçek'in, cinayeti ise o sırada evde bulunan ikinci evliliğinden olan 11 yaşındaki oğlu E.Ç.'nin gözleri önünde işlediği ortaya çıktı.

Havva Büyükdoğurcan Çiçek'in olaydan sonra polise, "'Birisini öldürdüm, gelip beni alın'" dedikten sonra da oğlunu, eşi gelene kadar komşularına teslim ettiği öğrenildi. Annesinin işlediği cinayete tanıklık eden E.Ç. ise komşularının evinin balkonuna çıkıp, olan biteni izledi.

''ANNEM NE ZAMAN DÖNER''

Çiçek'in polis tarafından gözaltına alındıktan sonra ise E.Ç.'nin polislere "'Polis amca, annemi nereye götürüyorsunuz? Annem ne zaman eve döner?''diye sorduğu öğrenildi. Psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan E.Ç.'nin, öldürülen Mehmet Ok'un zaman zaman eve gelip annesini dövdüğünü öne sürerek, "'Mehmet amca zaman zaman bizim eve gelirdi. Geldiğinde de sık sık annemle kavga ederdi. Birkaç kez evdeki dolapları eşyaları kırmıştı. O gün eve geldiğinde yine annemi dövmeye çalıştı. Annem de tabancasıyla ateş etti" dediği öğrenildi.

DHA