Tecavüzcüye ölüm tuzağı! Cesedin yanına not bırakıp kayıplara karıştı

Tecavüzcüye ölüm tuzağı! Cesedin yanına not bırakıp kayıplara karıştı
Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da eşine tecavüz ettiği iddiasıyla eve çağırdığı Abdullah K.'yi silahla başına vurarak öldüren Aslan İ. kayıplara karıştı. Zanlının cesedin yanına ''Namussuzluğun bedeli budur'' yazılı not bıraktığı görüldü.

Dün akşam saat 22.00'de Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki bir evde meydana gelen olayda, S.İ., eşi Aslan İ.'ye (36) Abdullah K. (39) isimli birinin 5 yıl önce kendisine tecavüz ettiğini ve 1 ay önce yine taciz etmeye başladığını söyledi.

"NAMUSSUZLUĞUN BEDELİDİR"
Aslan İ. eşinin söyledikleri üzerine Abdullah K.'ye karısının telefonundan mesaj atıp evlerine çağırdı. Aslan İ. mesaj sonrası eve gelen K.'yi karısının gözü önünde tabancayla başından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan K. hayatını kaybederken, Aslan İ. ise "Namussuzluğun bedeli budur" notunu bırakarak kaçtı.

Tecavüzcüye ölüm tuzağı! Cesedin yanına not bırakıp kayıplara karıştı - Resim : 1

"OLAY BENİM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLDU"
Olayın S. İ.'nin polise verdiği ifadesinde, "Abdullah K. 5 yıl önce bana tecavüz etti. Geçen ay tekrar mesaj atıp beni yanına çağırdı. Önce sesimi çıkarmadım ama bir hafta önce eşime durumu anlattım. Bunun üzerine eşim çok sinirlendi ve benim telefonumdan Abdullah'a mesaj atarak eve çağırdı. Olay benim gözümün önünde oldu. İ. kaçtı, ben de o panikle kayınbiraderim Erdal'ın evine gittim" dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, şüpheli Aslan İ.'nin yakalanması için çalışıyor.

DHA