Tekne faciasında kahreden detay

Tekne faciasında kahreden detay

İstanbul Beylikdüzü açıklarında teknenin batması sonucu 2 kişi kaybolmuştu. Halen haber alınamayan Koray Gökdeniz'in 20 gün sonra baba olacağı öğrenildi.

İstanbul Beylikdüzü Gürpınar açıklarında dün akşam saatlerinde 5 arkadaşın açıldıkları teknenin batması sonucu 1 kişi yaralanmış, 2 kişi boğularak hayatını kaybetmiş, 2 kişi de denizde kaybolmuştu.

HAMİLE EŞE KİMSE SÖYLEYEMEDİ

Kaybolanlardan Koray Gökdeniz'in eşinin hamile olduğu ve 20 gün sonra doğum yapacağı öğrenildi. Hamile eşe eşinin kaybolduğu henüz söylenemedi.

ARAMA ÇALIŞMALARINA HELİKOPTER DE KATILDI

Kaybolan iki kişinin arama çalışmalarına helikopter de katıldı. Havadan ve karadan yapılan arama çalışmalarında henüz bir ize rastlanılmadı. Denizde kaybolan iki kişiden birisi olan Koray Gökdeniz'in eşinin hamile olduğunu ve doğumuna da az bir süre kaldığı öğrenildi.

İKİNCİ DALGA BATIRMIŞ

Koray Gökdeniz'in akrabası olduğu öğrenilen Nihat Gökdeniz, çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, "Geri dönerken bir dalga gelmiş. O dalganın sularını tekneden boşaltmak isterken ikinci bir dalga gelmiş ve batmışlar. Bize haber başka bir ilden geldi.Samsun'daki akrabalarımız bize haber verdi.

"20 GÜN SONRA BEBEĞİ OLACAKTI"

Amcasının oğlu olduğnu söyleyen Nihat Gökdeniz, Yaklaşık saat 23.00 civarında ortaya çıktı. Saat akşam 18.30 sıralarında olmuş olay, biz saat 23.00 civarında öğrendik. 2 kişinin adli tıpta olduğu bir kişinin hastanede olduğunu öğrendik. Koray'ı ümitle bekliyoruz. 20 gün sonrada bebeği olacaktı. Eşine söylemedik. Nasıl söyleyeceğimizi bilmiyoruz zaten" dedi.

2 CANSIZ BEDENİ BALIKÇILAR ÇIKARDI

Teknenin batması olayına ilişkin aldıkları bilgileri aktaran Koray Gökdeniz'in yakını Sinan Gök, tekne battıktan sonra balıkçıların 2 cansız cesedi ve yaralı olarak Erkan Köse'yi denizden çıkardıklarını söyledi.

"TEKNEYİ DALGA SULARI BATIRDI"

Gök, "Tekne alabora oluyor. Tekne sahibi Erkan Köse kıyıya doğru yüzmek istiyor, yüzemiyor. Sonra kendisini akıntıya bırakıyor o arada balıkçılar kurtarıyor kendisini. Aynı balıkçılar 2 tane cenazeyi alıklarını açıkladı.

"HAMİLE EŞİNİN HABERİ YOK"

Olayın polise intikal ettiğini söyleyen Gök, polisten sonra da olay yakınlarına intikal ediyor. Bizlere intikal ediyor. Akşamdan bu yana bekliyoruz. Eşi belki de şu anda doğumda olabilir. Eşinin haberi yok. Eşi sadece tekne ile açıldıklarını, fırtınadan dolayı sürüklendiklerini biliyor" diye konuştu.

YARALI KURTULAN ERKAN KÖSE ARAMA ÇALIŞMALARINI İZLEDİ

Öte yandan, yaşanan olayda yaralı olarak kurtulan Erkan Köse de olay yerine gelerek arama çalışmalarını izledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamak istemeyen Köse'nin üzgün olduğu görüldü.