Teknoloji mağazasında borç intiharı! Yanında mektup bulundu

Teknoloji mağazasında borç intiharı! Yanında mektup bulundu
Güncelleme:

Sakarya'da bir teknoloji mağazasında müdür yardımcılığı yapan 35 yaşındaki A.S., gece saatlerinde depoda iple asılmış halde ölü bulundu. A.S.'nin yanında bir mektup bulunduğu, borçları yüzünden intihar ettiğini yazdığı belirtildi.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde faaliyet gösteren bir teknoloji mağazasının müdür yardımcısı gece saatlerinde depoda iple asılmış halde ölü bulundu. Cansız bedeni bulunan kişinin borçlarını belirttiği bir mektubu da ardında bıraktığı öğrenildi.

Hacıoğlu Mahallesi Sakarbaba Caddesi üzerinde faaliyet gösteren teknoloji mağazasında meydana gelen olayda, Müdür Yardımcısı 35 yaşındaki A.S.'den haber alamayan iş arkadaşları mağazanın deposuna girdi.

Burada A.S.'yi iple asılı halde gören arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede A.S.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

YANINDA BİR MEKTUP VARDI
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube ekipleri bilgisayar mağazasının deposunda inceleme yaptı. Yapılan inceleme neticesinde A.S.'nin yanında mektup bulunduğu ve içeriğinde de borçları sebebiyle intihar ettiğine dair yazı olduğu öğrenildi.

İHA

Etiketler sakarya intihar borç