Telefonla yemek siparişinde ''görüntülü'' taciz!

Telefonla yemek siparişinde ''görüntülü'' taciz!
Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan 13 yaşındaki M.Ç., yemek siparişi vermek için bir lokantayı aradı. Bir süre sonra lokanta sahibi küçük kızı arayarak tekrar adres sordu ve 'Görüntülü konuşalım, resim çek gönder" gibi ifadeler kullandı.

İstanbul'da yemek siparişi vermek isteyen 13 yaşındaki M.Ç., bir lokantadan sipariş verdi. Daha sonra lokanta sahibi küçük kızı arayarak tekrar adres sordu. Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre taraflar arasına tartışma çıkmaya başlayınca dükkan sahibi, 'Görüntülü konuşalım, resim çek gönder, ben oraya gelir seni korkuturum' şeklinde taciz söylemlerinde bulunmaya başladı. M.Ç., telefonu kapatıp babasını aradı. Baba N.Ç., telefonla lokanta sahibiyle konuşup durumu anlamaya çalışırken bir de hakarete maruz kaldı.

AİLE UZLAŞMAYI REDDETTİ 

 Sipariş vermek isteyen kız çocuğuna tehdit söylemlerinde bulunan lokanta sahibi K.D., hakkında şikayette bulunan aile, dosyanın uzlaşmaya yönlendirilmesinin ardından uzlaşmayı reddederek dava açılması istedi. Lokanta sahibi hakkında 'Tehdit' suçundan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
 

Sabah