Teröristlerden Mardin'e havanlı saldırı: 8 şehit, 35 yaralı

Teröristlerden Mardin'e havanlı saldırı: 8 şehit, 35 yaralı
Güncelleme:

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı tüm hızıyla sürerken Mardin'in Nusaybin ilçesinde YPG/PKK'lı teröristlerce sivillere yönelik düzenlenen havanlı saldırısında 8 kişi şehit oldu, 35 kişi yaralandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde YPG/PKK'lı teröristlerce sivillere yönelik düzenlenen saldırıda 8 kişi şehit oldu, 35 kişi de yaralandı. Suruç'taki sivillere yönelik havan mermili saldırı da da 2 kişi şehit olmuştu.

Terör örgütü YPG/PKK sivilleri hedef almaya devam ediyor.

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden, Nusaybin ilçesine sivillerin olduğu noktaya havanlı saldırı düzenlendi.

Nusaybin ilçesinde YPG/PKK'lı teröristlerce sivillere yönelik düzenlenen saldırıda 8 kişi şehit oldu, 35 kişi de yaralandı.

SURUÇ'TA İKİ ŞEHİT

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki sivillerin olduğu noktaya havanlı saldırı düzenlendi.

Havan mermisinin bir eve isabet etmesi sonucu 2 sivil şehit oldu.

Havan mermisinin bir eve isabet etmesi sonucu 2 kişi şehit oldu, 2 kişi yaralandı. Bu arada, 3 havan mermisi de ilçedeki boş araziye düştü.

DÜN DE 7 SİVİL HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Şanlıurfa ve Mardin'in sınır ilçelerine terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırılarda, aralarında 9 aylık bebeğin de bulunduğu 5'i çocuk 7 sivil yaşamını yitirmişti.

Akçakale'ye düzenlenen saldırılarda Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve vergi dairesi gelir uzman yardımcısı Cihan Güneş şehit olmuştu.

Ceylanpınar ilçesinde ise 11 yaşlarındaki Elif Terim ve Mazlum Güneş de teröristlerin saldırısında yaralanmış, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamamıştı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde de YPG/PKK'nın saldırılarında anne Fatma Yıldız (48) ile kızları Emine (12) ve Leyla Yıldız (15) şehit düşmüştü. 

Şanlıurfa'ya havan saldırısı: 2 sivil şehitŞanlıurfa'ya havan saldırısı: 2 sivil şehit

 

Seçiniz...