Tesisatçıyı öldüren kadın konuştu

Tesisatçıyı öldüren kadın konuştu

Kütahya'da kendisini taciz eden tesisatçıyı öldüren kadın ifade verdi...

Kütahya’da evinin kapısını çalıp kendisini öpmeye kalkıştığını öne sürdüğü tesisatçı 31 yaşındaki Ali Özçelik’i av tüfeğiyle öldüren, evli 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Hatice Karakoç, "Sürekli peşimde dolaşıyordu. Evimin kapısını çaldı, beni öpmeye çalıştı. Elimdeki tüfeği almak istedi. Arbede sırasında silah ateş aldı" dedi.

Fatih Mahallesi Sera Sokak’taki Ertanlar Apartmanı’nın 3’üncü katında dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda Hatice Karakoç, iddiaya göre evinin önünde tartıştığı Ali Özçelik’e av tüfeğiyle ateş etti. Bekar olan, su ve doğalgaz tesisatçılığı yapan Ali Özçelik olay yerinde öldü. Özçelik’in cesedi otopsi için hastane morguna kaldırılırken, Hatice Karakoç polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

’KAPIMA DAYANIP BENİ ÖPMEYE ÇALIŞTI’

Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Hatice Karakoç, ölen Ali Özçelik’in sürekli kendisini rahatsız ettiğini öne sürerek şu iddialarda bulundu:

"Ali Özçelik alt katımızda oturan yaşlı teyzenin doğalgaz tesisat işlerini yapmak için bizim apartmana gelmişti. Merdivenlerde karşılaşıyorduk. Selamlaşıp hal hatır soruyordu. Sonra benden hoşlandığını ve arkadaş olmak istediğini söyledi. Benreddettim ama rahatsız etmeye başladı. Sürekli evimin etrafında dolaşıyordu. Evli, çocuklu olduğumu ve eşimi sevdiğimi söylememe rağmen peşimi bırakmadı. Eşime de durumu anlatmıştım. Alt kattaki teyzenin işlerini halletmek bahanesiyle apartmana gelmiş. Bizim kapımızı çaldı. Benimle arkadaş olmak istediğini söyledi, ben yine reddettim. Elimden tutup beni evden dışarı doğru çekmek istedi. Evimizin anahtarını da aldı. Bir yandan da beni öpmeye çalışıyordu. Evde 14 yaşındaki kızım odasındaydı, 8 yaşındaki diğer kızım ise sokakta oynuyordu. Ben elinden kurtulup içeriye girdim ve odada eşime ait av tüfeğini alıp iki tane fişek koyup kapının önüne geldim. Tüfeğin namlusunu yere doğru tutuyordum. Bana ’Sen beni vuramazsın’ dedi ve elimdeki tüfeği almak istedi. Arbede sırasında silah ateş aldı. Merdivenlere doğru yığılıp kalınca hemen içeriye girip pencereyi açtım ve bağırarak yardım istedim. Bu sırada da kayınpederim camiden dönüyordu ve beni gördü. Kayınpederim telefonla polisi aradı. "

Hatice Karakoç, Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

DHA