Tiyatroda taciz skandalı! Zorla dudaklarından öptü

Tiyatroda taciz skandalı! Zorla dudaklarından öptü
Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oyuncu U.A.A'nın iki meslektaşını defalarca taciz ettiği iddia edildi.

Skandal olay önce 2012, sonra 2019'da meydana geldi. İddiaya göre prova sırasında U.A.A., rol arkadaşı M.A.'ya elle tacizde bulundu. Genç oyuncu, U.A.A.'ya bu hareketinin senaryoda olmadığını söylese de olayı unuttu, U.A.A. hakkında şikayette bulunmadı. Geçen yıl da N.A., tacize uğradı. Provayı bekleyen N.A.'nın yanına gelen U.A.A., genç oyuncuyu zorla dudaklarından öptü. N.A, bu olayın ardından defalarca tacize maruz kalınca U.A.A. hakkında suç duyurusunda bulundu.

ASLİYE CEZA'DA YARGILANACAK

İddiaları reddeden U.A.A.'nın suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiği belirtilerek hakkında 'cinsel taciz' suçundan 30 yıla kadar hapsi istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli, Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

'İFTİRA ATIYORLAR, MİZANSEN OLSUN DİYE ŞAPLAK ATTIM' 

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre, N.A. ve M. A. tarafından yapılan suç duyurusunun ardından U.A.A. hakkında soruşturma başlatıldı. U.A.A.; iddiaların asılsız olduğunu, kendisinin Şehir Tiyatroları'nda üst düzey bir göreve getirilme durumu olduğu için hakkında iftira atıldığını iddia etti. U.A.A., N.A.'nın kalçasına mizansen amaçlı vurduğunu, bu davranışının taciz olmadığını ileri sürdü.

Sabah