Trafikte pompalı tüfekli maganda kamerada!

Güncelleme:

Adana'da trafikte çıkan "yol verme kavgası"nda tartışan sürücülerden biri aracından sopayla indi, diğer sürücü ise aracının bagajından pompalı tüfek çıkartıp ateş açmaya başladı.

Akılalmaz olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir cipin sürücüsü ile bir otomobilin sürücüsü 'yol verme' nedeniyle tartışmaya başladı.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Cip sürücüsünün sopayla saldırdığı otomobil sürücüsü, bagajından pompalı tüfek çıkardı. Bunun üzerine cipin sürücüsü aracına binip hızla kaçmaya başladı.

 Elinde pompalı tüfek olan kişi ise sürücüsünün hızla olay yerinden uzaklaştığı cipe cadde ortasında ateş açtı. O anlar ise otobüsteki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

 3 ŞÜPHELİ DE YAKALANDI

Adana'da, 'yol verme' nedeniyle tartıştığı kişinin kullandığı cipe pompalı tüfekle ateş açan B.C.E. (22) ile yanındaki E.Ş. (22) ve M.E.E. (17), bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından, olaydan yaklaşık 1 saat sonra merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde bir sokakta otomobilde yakaladı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. (DHA)