Tuğçe'nin katili sevgilisi çıktı! İntihara kalkışmış

Tuğçe'nin katili sevgilisi çıktı! İntihara kalkışmış
Güncelleme:

Eskişehir'de bir apartmanın girişinde defalarca bıçaklanarak öldürülen 25 yaşındaki Tuğçe C.'nin katil zanlısı sevgilisi çıktı. Sokakta yürürken gözaltına alınan zanlının ilaç içerek intihara kalkıştığı belirlendi.

Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak'taki bir apartmanda ikiz kardeşiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki Tuğçe C., sabah 8.15 sularında çalıştığı huzurevine gitmek için evden çıktı. Tuğçe C., apartmandan çıkmak üzereyken bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından ve defalarca sırtından bıçaklandıktan sonra boğazı kesilen Tuğçe C. olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı olayın ardından kaçtı.

TUĞÇE'NİN KATİLİ SEVGİLİSİ ÇIKTI
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu maktul Tuğçe C.'ın katil zanlısının, yaklaşık 1,5 aydır sevgilisi olan 22 yaşındaki Onur K. olduğu tespit edildi. Cinayet şüphesi ile aranan Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Onur K., kent merkezinde sokakta yürürken yakalanıp, gözaltına alındı.

İLAÇ İÇEREK İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Sağlık kontrolü için Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürülen Onur K.’nin yakalanmadan kısa süre önce ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği belirlendi. Midesi yıkanan Onur K. yoğun bakımda tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

 

DHA