Tunceli'de akraba dehşeti: 3 ölü

Güncelleme:

Tunceli'nin Hozat ilçesinde Çetin Y., tartıştığı eniştesi ile oğlunu av tüfeğiyle öldürüp, intihar etti. Kavgada bir kişi de ağır yaralandı.

Tunceli'nin Hozat ilçesinde Çetin Y. (35), tartıştığı eniştesi Müslüm G. (55) ile oğlu Engin G.'yi (31) öldürüp, intihar etti. Olay sırasında iki tarafın bir akrabası da yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Hozat ilçesinde meydana geldi. Kavuktepe köyüne bağlı Karaçavuş mezrasında Çetin Y. ile eniştesi Müslüm G. arasında bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle olay silahlı kavgaya dönüştü. Çetin Y., kavga sırasında av tüfeğiyle ateş ederek eniştesi Müslüm ile oğlu Engin G.’yi öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Kavgayı ayırmaya çalışan ve iki tarafın akrabası olduğu öğrenilen Şirin G. ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kavgada hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenini otopsi için hastane morguna kaldırırken, ağır yaralanan Şirin G., Hozat Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma mezrada tarafların yakınları arasında yeni bir olay yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. 

DHA

Etiketler Tunceli hozat