Türkiye'nin kanını donduran işkence sonrası 2. perde: ''Seni MİT değil, CIA bile kurtaramaz''

Türkiye'nin kanını donduran işkence sonrası 2. perde: ''Seni MİT değil, CIA bile kurtaramaz''
Güncelleme:

Bundan yaklaşık 5 yıl önce evlendiği eşinden şiddet gördüğünü iddia ettiği fotoğrafları sosyal medyada yayınlayan sosyal medya fenomeni genç kadın, boşanma davasının ardından uzaklaştırma kararı aldırdığı eşinin "Seni MİT değil, CIA bile elimden alamaz" diyerek kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Ankara'da yaşayan sosyal medya fenomeni İ.A., şubat ayında paylaştığı korkunç fotoğraflarla eşi B.S.'in şiddetine maruz kaldığını ileri sürerek boşanma davası açmış, mahkemeye B.S. hakkında uzaklaştırma kararı talebinde bulunmuştu. Gelinen noktada son olarak, B.S. ve ailesinin tehditleri nedeniyle çift yeniden mahkemelik oldu.

Televizyon programlarındaki bir yarışma programıyla tanınan D.A.'ın kardeşi İ.A., ayrıldığı eşi B.S.'in kendisine şiddet uyguladığı anlara ait kan donduran fotoğraflarla gündeme gelmişti.

D.A.'ın paylaştığı fotoğraflarda B.S.'in kesici bir aletle yaraladığı İ.A.'ın başında beklediği ve gülerek özçekim yaptığı görülüyordu.

Sosyal medya fenomeni genç kıza eşinden işkence

İ.A., fotoğrafları paylaşırken "Senden de annenden de babandan da korkmuyorum. Tüm süreci herkes bilecek, bir kıza daha bulaşıp sömüremeyeceksiniz. Yaşanan her gecenin her örtbasın hikayesini herkes bilecek." ifadelerini kullanmıştı.

 İ.A., avukatı Gül Atar aracılığıyla mahkeme başvurarak B.S., anne, baba ve ablası hakkında tedbir kararı talebinde bulunmuş, mahkeme ABD’de de yaşayan B.S.’in de arasında bulunduğu 4 kişinin 2 ay süre ile İ.A.’ın yaşadığı konuta, iş yerine yaklaşmamasına şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ile davranışlarda bulunmamasına, iletişim aracıyla rahatsız etmemesine karar vermişti.

Sosyal medya fenomeni genç kıza eşinden işkence

İ.A. ile B.S. yeniden mahkemelik oldu. Sabah'ta yer alan habere göre İ.A., mahkemeye dilekçe vererek üçüncü kez koruma talebinde bulunurken B.S.'in annesi ile babasının akılalmaz tehditleri de ortaya çıktı. İ.A.'ın uzaklaştırma kararı aldığı kişiler arasında olan B.S.'in anne ve babasının "Seni ve sülaleni MİT değil CIA bile alamaz elimden" şeklinde paylaşım yaptığı öğrenildi.