Ücretini isteyen taksiciye öldüresiye dayak

Güncelleme:

Ankara’da bir taksi şoförü, yol ücretini ödemeyen müşterileri tarafından öldüresiye dövüldü. Korku dolu o anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay Altındağ ilçesine bağlı Çalım Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre ticari taksi sürücüsü F.Ö., aracında bulunun 3 yolcusundan yol ücretini alamayınca tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede alevlenip kavgaya dönüşmesi üzerine araçtan inen yolcular taksinin üzerine yolda buldukları taşları atmaya başladı. Bununla da yetinmeyen saldırganlar F.Ö.'e taşlarla saldırarak tekme tokat dövmeye başladı. Çevre esnafın araya girerek sonlandırdığı kavgada saldırgan şahıslar kaçarak kayıplara karıştı. Vücuduna aldığı darbeler sonucu yaralanan F.Ö. ise hastaneye kaldırıldı. F.Ö.'in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Biri erkek ikisi kadın olan saldırganların yakalanmasına yönelik ise çalışma başlatıldığı belirtildi. Kavganın yaşandığı o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

“Yolcular da parayı vermemiş”

Kavgaya şahit olan esnaflardan Ş.A., “Dün taksinin içerisinden inenler taksiciyi paramparça edip dövdüler. Taksici yolcuları buraya kadar getirmiş. Yolcular da parayı vermemiş. Taksicini arabasına kayalarla, taşlarla saldırdılar. Saldıranlardan ikisi kadın birisi erkekti. Kadınlar para vermemek ve ortalığı karıştırmak için ‘Üzerimize zorla araba sürdüler' dedi. Taksicinin sıyırıkları vardı. Hastaneye gitti. Burada elini yüzünü yıkadık. Durumu kötüydü” ifadelerini kullandı.

“Taksiciye vurdular”

Kavgayı ayıran esnaflardan K.K. ise, “Taksinin durduğunu gördüm. Sonra da bir kadın ve erkeğin taksiciye saldırdığını gördüm. Taşları yerden alıp taksinin üzerine attılar. Sonra da taksiciye vurdular. Araya girip ayırdık. Taksi ücretini ödememişler. Ardında da tartışma çıkıyor. Taksiciyi darp ediyorlar. Kaburgasında kırık oluşmuş taksicinin. Saldırganlar da bizim telefonla videoya çektiğimizi görünce kaçtılar” ifadelerini kullandı.