Üniversitede ders veren yazarın ''cilveli'' paylaşımı olay oldu

Üniversitede ders veren yazarın ''cilveli'' paylaşımı olay oldu
Güncelleme:

Eski Kaymakam, çevirmen ve yazar Ahmet Şensılay'ın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım büyük tepki çekti. Söz konusu paylaşım sosyal medyanın gündemine girerken, birçok tepki mesajı aldı.

Eski Kaymakam, çevirmen ve yazar Ahmet Şensılay'ın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım büyük tepki çekti.

Ahmet Şensılay, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, üniversitede ders verdiği bir dönemden anı paylaşırken, bir kız öğrencisine bakış açısı ve ona sarf ettiği sözler ise tartışma yarattı.

Ahmet Şensılay, "Üniversitede ders verirken 40'lı yaşlardaydım.  q: 'ehl-i keyfe keyif verir kahvenin kaynaması, eşeği baştan çıkarır sıpanın oynaması!' herhalde anladı ki cilveleri kesti..." diye yazarken, Şensılay'ın bu paylaşımına yüzlerce yorum geldi. Gelen tepkilerin ardından bir paylaşımda daha bulunan Şensılay, "Üniversitede ders verirkenki bir anıma olan tepkiler, otuza beş benden yana. Eh, otuz aklı başında insana karşı sadece beş okuduğunu anlamayan tip varsa, bu hiç fena bir oran değil. Ama ben yine de o beş 'şaşkın' için, üzülüyorum. Gençliğim, eyvah..." diye yazdı.

Şensılay, daha sonra ise, kendisine tepki gösterenleri, sosyal medya hesabından engellediğini belirterek, söz konusu paylaşımını savundu. Şensılay, "Okuduğunu anlamayan ne kadar çok ahmak var! Sanki hocasına cilve yapan genç kız hiç yok! Bu cilvenin ölçüsünü kaçıran ise hiç mi hiç yok! Neyse. Engelliyorum, olup bitiyor! Böyle şeyler yazmaktan keyif alan mastürbatörler, istedikleri gibi devam edebilirler.engellerim, olur, biter" diye yazdı.

İşte Ahmet Şensılay'ın o paylaşımları:

Üniversitede ders veren yazarın ''cilveli'' paylaşımı olay oldu - Resim : 1

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Ahmet Şensılay'ın söz konusu paylaşımı sosyal medyanın gündemine girdi.

Şensılay'ın paylaşımının birçok tepki geldi. Sosyal medya kullancıları, Şensılay'ın paylaşımına, "Bu zihniyet işte her kötülüğün sebebi", “Sizin sapık düşünceleriniz yüzünden okullarda eğitim göremiyoruz”, “Tacizciler akademide, sokakta, işte, evde, her yerde”, “Vay sizin gibilerden eğitim almak zorunda kalan bizler…”, “Hala ‘ders’ vermiyorsunuz umarım. Kadın öğrenciler de tacizlerinizden kurtulmuştur umarım” şeklinde yorumlarda bulundu.