Üniversitelilerin yılbaşı partisi ölümle bitti!

Güncelleme:

Yılbaşı akşamını arkadaşlarıyla kutlayan üniversite öğrencisi Deniz B., arkadaşının verdiği uyuşturucu hapı alkolle içince fenalaşarak hayatını kaybetti.

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü son sınıf öğrencisi Deniz B. (23) İstanbul Beşiktaş’taki evinde üniversiteli 5 arkadaşıyla birlikte yılbaşı kutlaması yapmak için toplandı. İddiaya göre, yeni yıla girdikten iki saat sonra Deniz B., fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşları bir yandan nefes almasını sağlamaya çalışırken, bir yandan da 112’yi aradı. Hastaneye kaldırılan Deniz B., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ECSTASY SONU OLDU

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre yılbaşı partisine katılan üniversiteliler, polis ifadesinde alkol aldıklarını, kutlamaya katılan E.Ö. adlı üniversite öğrencisi arkadaşlarının ecstasy hap getirdiğini, alkolle birlikte hapları kullandıktan sonra Deniz B.’nin aniden yere yığıldığını ve nefes almakta zorlandığını söyledi. Bu ifadeler üzerine E.Ö. gözaltına alındı. Şüpheli olarak sorgulanan E.Ö.’nün ifadesinde, hapları Üsküdar’da birinden alarak eve geldiğini ve arkadaşlarına dağıttığını, hapları alkolle birlikte kullandıklarını söylediği iddia edildi.

TORBACI TUTUKLANDI

Aynı binada oturan Sefa K., “Yılbaşı gecesi binada bir bağırma sesi duydum. Bir genç, gelip benim kapıma vurdu. Yardım çığlıkları atıyordu. Bir komşumuzla yukarı çıktık. Kız koltukta uzanıyordu. Yüzü morarmıştı. Dairede oturan kızları apartmanda görüyordum. Sadece selamlaşırdık” dedi.

E.Ö.’nün uyuşturucuyu aldığı torbacı Burak K. Kadıköy’de gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Burak K. tutuklanırken, E.Ö. adli kontrolle serbest kaldı.

Hürriyet