Üniversiteyi yasa boğan ölüm

Üniversiteyi yasa boğan ölüm

Burdur'da 21 yaşındaki Ayşe Sarıkaya hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Ayşe Sarıkaya, dün akşam yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Ayşe Sarıkaya'nın bu yıl Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu'na kayıt yaptırdığı ve geçen hafta ilçeye geldiği belirtildi.

Antalya- Burdur karayolu Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu yakınlarında dün akşam meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan yüksekokul öğrencisi Ayşe Sarıkaya'ya sürücüsü belirlenemeyen 07 NMZ 32 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 50 metre fırlayan üniversiteli kız, kaza yerinde öldü. Kaza ardından Ayşe Sarıkaya'nın cenazesi morga konuldu.

Eskişehir'de oturduğu belirtilen Ayşe Sarıkaya'nın bu yıl Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'ne kayıt yaptırdığı ve geçen hafta ilçeye geldiği belirtildi. Ayşe Sarıkaya'nın cenazesinin bu sabah yakınları tarafından Bucak Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Eskişehir'e götürüldüğü kaydedildi.

Üniversiteyi yasa boğan ölüm

REKTÖRLÜKTEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

MAKÜ Rektörlüğü ve Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından internet sitelerinde başsağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda, "Üniversitemiz Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencimiz Ayşe Sarıkaya, 28 Eylül 2016 Çarşamba günü akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" denildi.

DHA