Ünlü iş adamı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Ünlü iş adamı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Güncelleme:

Crispino giyim mağazalarının sahibi iş adamı Ali Rıza Gültekin, Beşiktaş'ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Beşiktaş'ta, iş adamı Ali Rıza Gültekin(57), uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis, 3 saldırganın kimliğini tespit ederken, olay esnasında Gültekin'in yanında resmi polis korumasının olduğu öğrenildi.

Olay, saat 22.30'da Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi. İddiaya göre, kumarhane olarak işletildiği öğrenilen bir mekanda Crispino giyim mağazalarının sahibi Ali Rıza Gültekin, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başına tek kurşun isabet eden Gültekin yer yığıldı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Gültekin'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Ünlü iş adamı silahlı saldırıda hayatını kaybetti - Resim : 1

İş adamı Gültekin'in cesedi, ekipler tarafından olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından morga gönderildi. Acı haberi duyarak olay yerine gelen Gültekin'in yakınları ise bir süre gözyaşı döktü.

Polis ekipleri Gültekin'in aracında da incelemelerde bulundu.

Ünlü iş adamı silahlı saldırıda hayatını kaybetti - Resim : 2

SALDIRGANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Öte yandan, Beşiktaş İlçe Emniyet ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışma sonucu 3 saldırganın kimliği belirlendi. Polis, Gültekin'i vuran kişilerin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra kaçan saldırganlar her yerde aranırken, cinayetin nedeni henüz belirlenemedi.

POLİS KORUMASININ YANINDA ÖLDÜRMÜŞLER
Cinayet sırasında Gültekin'in beraberinde resmi polis koruması olduğu öğrenildi. Savcılık, koruma polisi ile içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelenmek üzere el koydu. Olay anında içeride bulunan 21 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

2012’DE SATIN ALMIŞTI

İşadamı Gültekin, 2012'de satın aldığı erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı.İstanbul Ticaret Odası sicil kayıtlarına göre, Ali Rıza Gültekin şirketteki tüm hissesini geçen yılın başında F. K.'ye devretti. Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenaze, ailesine teslim edildi.

İş adamı Gültekin, yarın öğle vakti Sarıgazi Cemevinde düzenlenecek cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak.

Ajanslar