Ünlü iş adamına FETÖ'den gözaltı

Ünlü iş adamına FETÖ'den gözaltı
Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Palmali Grubu’nun kurucusu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir FETÖ soruşturma kapsamında Palmali Grubu’nun kurucusu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu gözaltına alındı.

MALİ SUÇLARLA MÜCADELE

Palmali Grubu'nun kurucusu Azerbaycan Türkü Mubariz Mansimov Gurbanoğlu gözaltına alındı. Gurbanoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında sabah saatlerinde İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli işadamının adresinde arama yapıldı.

Bu isimlerin kendisine "FETÖ iftirası" attıklarını öne süren Mansimov yaptığı açıklamalar ile SOCAR yönetimine meydan okuyarak şu ifadeleri kullandı:

"Madem ki, ilk ateşi açtınız. Şimdi siz düşünün. Elimdeki dosyaları yaymağa başlayacağım. Senelerce halktan ne çaldınız, hepsini buldum, banka hesaplarınıza, FETÖ'ye ne kadar para yedirdiniz, hepsi deşifre olacak. Benim istersem nerelere kadar ulaşacağımı kimse bilmese de siz biliyorsunuz. Ben herkes Türkiye'den kaçarken tüm yatırımımı buraya yaptım. Benim Türkiye'ye de, Türk adaletine de saygım sonsuz. Sonuna kadar sizinle savaşacağım ve sizin tüm kirli çamaşırlarınızı gözler önüne sereceğim. Bana karşı komplonuz sonunuz olacak Rövnek ve Anar efendiler. Bence, bu saatten sonra korkmayın, titreyin. her şey hukuk çerçevesinde size subut olunacak. Beni sevenler bu hırsızları bol bol paylaşın ki millet kahramanlarını da tanısın."