Ünlü işadamından şok tehdit: Sizi mafyaya öldürteceğim

Ünlü işadamından şok tehdit: Sizi mafyaya öldürteceğim

İzmir'de Zeren Kolonyaları'nın sahibi işadamı Metin Yaşar Zeren'in boşanma davası açtığı eşini tehdit ettiği iddia edildi.

İzmir'de 10 milyon tazminat talebiyle boşanma davası açtığı Zeren Kolonyaları'nın sahibi işadamı Metin Yaşar Zeren'in "Sizi Çeçen mafyasına öldürteceğim" diye tehdit ettiği öne sürülen 43 yıllık eşi Yıldız Zeren ile 2 çocuğu ve torunu, mahkeme kararıyla korumaya alındı.

Türkiye'nin tanınmış kolonya markası Zeren Kolonyaları'nın ve İzmir Çeşme'deki Zeren Marina'nın sahibi işadamı Metin Yaşar Zeren'in 43 yıllık eşi Yıldız Zeren, kocasının yaşça küçük sevgili bulduğunu ve kendisini evden kovduğunu öne sürerek boşanma davası açtı. Çeşme Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davada, birlikte çalıştıkları dönemde eşinin, "Sigortaya ne gerek var? Güvencen benim" diyerek kendisine sigorta dahi yaptırmadığını, bu nedenle de hiçbir geliri olmadan ortada kaldığını belirten Yıldız Zeren, sürekli alkol alan eşinin hem kendisine, hem de çocuklarına karşı şiddet uyguladığını iddia etti. Eşinin bütün menkul ve gayrimenkullerine tedbir konulmasını isteyen Yıldız Zeren, ayrıca 10 milyon TL tazminat ile 20 bin lira da nafaka istedi. Mahkeme de işadamının bütün mal varlığına dava sonuçlanana kadar tedbir konulmasına karar verdi.

'SİZİ ÇEÇEN MAFYASINA ÖLDÜRTECEĞİM'

Bu karar nedeniyle mallarını satamayan ve sıkıntılı günler yaşayan Metin Yaşar Zeren, iddiaya göre bu kez ailesine karşı saldırıya geçti. Eşinin kendisini, oğlunu ve kızını ve hatta torunlarını, "Sizi Çeçen mafyasına öldürteceğim" diyerek ölümle tehdit ettiğini iddia eden Yıldız Zeren, mahkemeye koruma talebinde bulundu. Tehditlerle ilgili ifade veren Yıldız Zeren'i haklı bulan hâkim, hem mağdur kadın, hem de kızı, oğlu ve torunu için 6 ay koruma kararı verdi. Metin Yaşar Zeren'in, sözlü olarak dahi aile ile iletişim kurmasını yasaklayan hâkim, karşı gelmesi halinde cezaevine gönderilmesini kararlaştırdı.

Sabah