Uyuşturucuyu cinsel organına sokarken yakalandı

Uyuşturucuyu cinsel organına sokarken yakalandı

Adana'daki 23 yaşındaki kadın evinde yatakta çırılçıplak halde cinsel organına uyuşturucu paketlerini yerleştirirken yakalandı.

Adana'da 23 yaşındaki Duygu M., polisin baskın yaptığı evinde yatakta çırılçıplak halde cinsel organına uyuşturucu paketlerini yerleştirmeye çalışırken yakalandı. Cinsel organından 5'er gramlık 2 esrar paketi çıkan kadın aynı operasyonda yakalanan uyuşturucu satıcılarıyla birlikte tutuklandı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Akıncılar Mahallesi'nde bir evde eroin satıldığı bilgisini alan Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, baskın düzenledi. "Koçbaşı" adı verilen balyozlarla kapıyı kırıp eve giren ekipler, A.K. ile Y.G.'yi uyuşturucu paketleri ile birlikte yakaladı. Bu sırada kapının kırıldığını fark eden Duygu M., yatak odasına girip, çırılçıplak soyunduktan sonra yorganın altına girdi. Odaya giren polisler, uyuyormuş gibi yapan kadından yataktan çıkmasını istedi. Duygu M. ise, çırılçıplak olduğunu belirterek kalmak istemedi. Bu durumu inandırıcı bulmayan erkek polisler dışarı çıktı, kadın polis de yorganı kaldırınca, kadının çırılçıplak olduğu ve eliyle cinsel organına uyuşturucu paketlerini yerleştirmeye çalıştığını görünce şoke oldu.

Cinsel organından 5'er gramlık 2 esrar paketi çıkan kadın, kıyafetleri giydirildikten sonra gözaltına alındı. Aynı günde 3 ayrı operasyon yapan polis uyuşturucu satıcılığı suçundan kaydı bulunan Duygu M. ile birlikte toplam 11 torbacıyı yakalandı. Şüphelilerin 11'i de tutuklandı.