ÜZERİNDE FÜZE BULUNAN IŞİD ARACI VURULDU !

ÜZERİNDE FÜZE BULUNAN IŞİD ARACI VURULDU !

Suriye'deki IŞİD hedeflerine fırtına obüsleri ile vuruldu. Aynı anda da koalisyon uçakları hava harekatı düzenledi.

Suriye'de bulunan ve Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD'e ait 3 hedefe Fırtına obüsleri ile atış yapılırken Koalisyon uçakları tarafından Tughali bölgesine debir hava harekatı düzenlendi. İlk tespitlere göre 5 IŞİD terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken, üzerinde Katyuşa roketlerinin bulunduğu bir araç, IŞİD terör örgütüne ait tahkim edilmiş 2 bina ve 2 havan mevzii imha edildi.

Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait üzerinde Katyuşa roketleri bulunan araç, bina ve havan mevziilerinden oluşan 3 hedefe, sınırda konuşlu bulunan Fırtına obüsleri ile atış yapıldı. Ayrıca Koalisyon uçakları tarafından Tughali bölgesine bir hava harekatı düzenlendi. Yapılan atışlar ve hava harekatında ; ilk tespitlere göre 5 IŞİD terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken, üzerinde Katyuşa roketlerinin bulunduğu bir araç, IŞİD terör örgütüne ait tahkim edilmiş 2 bina ve 2 havan mevzii imha edildi.

Ayrıca IŞİD terör örgütü kontrolünde bulunan Kafrah güneyinde bulunan Hamzat yerleşim yeri muhaliflerin gün içerisinde yaptıkları saldırılar neticesinde muhalifler tarafından ele geçirildi.

DHA