Vale terörü kamerada!

Vale terörü kamerada!
Güncelleme:

Ankara Çankaya'da iki işletme arasında yaşanan park tartışması karakolluk oldu.

Güvenlik kameraları tarafından da kayıt altına alınan olay, geçen cumartesi günü, Çankaya Kızılırmak Caddesi üzerinde bulunan ünlü bir eğlence merkezi önünde meydana geldi. Feyza U. (34) arkadaşı Okan S.K.'nın (34) işletmesine misafirliğe gitti. İkili bir süre sonra, yanlarındaki eğlence merkezinde konser günleri valelik yapan kişilerin "arabayı çekin, buraya araba park edemezsiniz" şeklinde bağırdıklarını duydu. Aşağıya inen Okan S.K.'ya otel görevlileri, valelerin, otel müşterilerinin araçlarını park ettirmediklerini söyledi.

BAŞINDAN DARBE ALDI

Bunun üzerine Okan S.K. ve Feyza U. ile valeler arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede fiziki kavgaya dönüşen olay sırasında, valeler tarafından fırlatılan duba Feyza U.'nun başına isabet etti. Feyza U. aldığı darbenin etkisiyle yere yığılırken, iki işletme karakolluk oldu. İki tarafın da birbirinden şikâyetçi olduğu olayda, Feyza U., valeler tarafından küfürler edildiğini, tehditler savrulduğunu söyledi.

"BİNAYI BAŞINA YIKARIZ"

Olayın mağdurlarından işletmeci Okan S.K. da "Binanın altında bulunan işletmede her konser günü, vale adı altında mafyavari tipler değnekçilik yapmakta. Eğlence merkezi güvenlikçileri ile valeler, 'sizi öldüreceğiz, sizi yaşatmayacağız, binayı başınıza yıkacağız' diyerek küfürler savurdular. Kafamıza ve ayaklarımıza vurdular. Şikayet etmememiz için tehdit ettiler" dedi.