Van'da korkunç olay! Katil zanlısı baba her şeyi itiraf etti

Van'da korkunç olay! Katil zanlısı baba her şeyi itiraf etti
Güncelleme:

Van'ın Çatak ilçesinde keçilerini otlatmaya gittikten iki sonra cansız bedeni bulunan gencin katil zanlısı babası çıktı. Cinayet şüphelisi, sorgusunda her şeyi itiraf etti.

Çatak ilçesi kırsalında 10 Ocak'ta keçilerini otlatmaya giden Mazlum T.’tan (23) bir süre sonra haber alınamadı. Durumun bildirilmesi üzerine genci aramak için jandarma, Afet ve Acil Durum (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve köylüler harekete geçti.

Yapılan çalışma çerçevesinde 2 gün sonra gencin kayalıklar içinde cansız bedenine ulaşıldı. Mazlum T.’nin cansız bedeni gerçek ölüm nedeninin belli olması için Van Adli Tıp Kurumuna otopsi için sevk edildi.

Babası itiraf etti
T.’ye yapılan otopsi sonucu vücudunda av tüfeği saçması bulundu. Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, en son oğlu ile birlikte dağda bulunan baba Zübeyit T.’yi tekrardan ifadeye çağırdı.

Yapılan sorguda, Zübeyit T. ifadesinde 10 Ocak’ta tartışma sonucu oğlunu vurduğunu, vurduktan sonrada silahı toprağa gömdüğünü eve dönüp jandarma ve AFAD’a kaybolduğu ihbarını yaptığını söyledi. Baba T., sevk edildiği mahkeme sonucu tutuklandı.