VEZNECİLER'DE ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

VEZNECİLER'DE ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Fatih'de bir caminin önünde bırakılan paket ihbar edilince polis harekete geçti.

Vezneciler'de patlama noktasına 10 metre mesafede şüpheli paket alarmı verildi. Haliç Köprüsü'nde bırakılan motosiklet panik yarattı.

İstanbul Fatih Vezneciler'de Damat İbrahim Paşa Camii'nin önüne bırakılan bir çanta paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan çantadan kıyafetler çıktı.

Vezneciler'de 13 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının düzenlendiği bölgenin yakınında bulunan Damat İbrahim Paşa Camii önüne bırakılan bir sırt çantası vatandaşların dikkatini çekti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, bölgede geniş güvenlik çemberi oluşturdu. Şehzadebaşı Caddesi tamamen araç trafiğine kapatılırken, bölgeye bomba imha uzmanları sevk edildi. Uzman ekip, çantayı kontrollü olarak fünye ile patlattı. Unutulduğu sanılan çantanın içinden kıyafetler çıktı. Yol trafiğe açıldı.

HALİÇ'TE DE ŞÜPHELİ MOTOSİKLET

Haliç Köprüsü Ankara istikametinde orta köprü üzerine terkedilen bir motosiklet polisi alarma geçirdi. Şüpheli motosiklet nedeniyle şeritlerden biri kapatılırken polis inceleme yaptı. Yapılan incelemede motosikletin zinciri koptuğu için köprü üzerinde sahibi tarafından bırakıldığı belirlendi.

Sürücüye "trafiği tehlikeye düşürmek" gerekçesiyle 92 lira ceza kesilirken motosikletin götürülmesi için çekici çağrıldı.

HT Gazete